.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Взело е да ми писва

Здравейте. Първо, много услия ми отне да седна сериозно и да формулирам това, което искам да кажа в малко текст и за това благодаря на отзовалите се. На някои предполагам ще им се стори глупаво това, което съм написал и предлагам всякакви негативни и не особенно помагащи коментари да си ги запазите за себе си. Ако ли не, няма да ми опвлияят кой знае как, не вярвам да стане по-зле от колкото е. Та сега по същество:

Не знам как да започна даже, но ще пробвам така. От много време насам си търся приятелка и все нещо не се получават работите. Обикновено започва така: запознавам се с някое момиче, опознаваме се, излизаме заедно, прекарваме време заедно, забавляваме се... По някое време аз решавам, че определен човек ми допада и бих желал да сме повече от просто приятели и разкривам, че съм започнал да изпитвам нещо повече от приятелски чувства към някой и когава следва "О, по-добре не. Аз те виждам само като приятел." Всичко това се получава след като аз се старая винаги да се отзова и да помогна на съответния човек ако има нужда. Определено им демонстрирам, че не ги виждам като само приятели. Хората (било то момичета или момчета) от обкражението ми успяват да забележат това, а тези към които се отнасям така не. Къде бъркам? Не съм от типа, които имат много приятели, а предпочитам малко, но верни. Искам да имам някои по-близък от само приятел с които да си споделям и да знам, че ако имам нужда да разчитам на някои, ще мога. Някои, когото да мога да изненадвам (приятно надявам се) с разни жестове, места, криетивни подаръци и тн. Напоследък много съм се депресирал (не го показвам на никои) и много вечери не мога и да спя. Събуждам се посреднощ потен и притеснен, че никога няма да намеря някой такъв. Имам чувството, че не правя достатъчно за хората, не съм достатъчно "добър". Не в прекия смисъл, ами като избор на някого, който да се сближи с мен, а до колкото са ми казвали приятели съм един от малкото хора, на които винаги могат да разчитат. Благодаря на отзовалите се!

Мега фен Аватара на trabi_bs
    За да си намериш приятелка,трябва не винаги да им помагаш.Така те си мислят ,че винаги могат да те ползват за всякаква помощ понеже си адски мил с тях и директно си в графаприятели.А като имаш симпатии към някое момиче първо я сграбчи към теб и я целуни и чак тогава и кажи какво чувстваш,от опит знам че повечето момичета обичат или харесват момчетата които действат директно,без да се колебаят.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    ^ Точно така! Съгласен съм! + това за да си хванеш гадже, не е нужно да търчиш 24/7 и да се раздаваш на 100%! От това само ще се възползват от теб и ще те изхвърлят като дамска превръзка. Гледай първо себе си винаги и чак след това всички останали! Това да се раздаваш на макс, да си адски мил и да си винаги на място, когато й потрябваш са глупости от приказките, дето мастиите разправят, но не искат да получават реално. Огледай се! Повечето жени тичат след хора с шкембета, остри бакенбардчета, кретени, идиоти, дето не помнят даже рождения им ден или кога са тръгнали, посягат им, псуват ги на майка и ги изритват от дома си в 2 часА през нощта.
    Ако искаш приятелка, гледай първо себе си! Имай себеуважение, за да те уважават и другите...

http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B5%D1%8F
    много добре го е обяснил FAKE IT

Супер фен Аватара на djipsito
    Хироши се доближава до истината, ама не точно.
    На едно момиче трябва да й покажеш независимост. Пак можеш да си мил, добър и какъвто искаш, но да си даваш вид на неебателен. Все едно не ти пука момичето с теб ли ще е, няма ли.

Не се обяснявай като харесаш някоя. Действай, но не прави подаръци преди момичето да е избрало да бъде с теб и не бъди нон стоп на разположение. Нещата, които правиш сега са ОК, обаче само когато вече имате връзка. Преди тва трябва да си й интересен, ако трябва със смесени сигнали, за да провокираш в нея любопитство. Да те търси, да има желание да излиза с теб, да те разпитва. Не бъди прекалено открит или прекалено затворен.

За да не бързат да те слагат в графа приятели, пускай по някоя по-така шега и търси лек допир с момичетата. Следи им реакциите също. Аз например си давам сметка за себе си, че ако не искам някой да си мисли, че има шанс с мен, и.. най-типичното е да ме хващат през кръста като ми говорят, просто им отмествам ръката. Тва е някъв не знам къв мой механизъм и не го правя с всеки, нито пък съзнателно, а само с тези, с които не бих си легнала даже (обикновено си давам сметка след действието какво съм направила и защо).
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението

Не се обяснявай като харесаш някоя. Действай, но не прави подаръци преди момичето да е избрало да бъде с теб и не бъди нон стоп на разположение. Нещата, които правиш сега са ОК, обаче само когато вече имате връзка. Преди тва трябва да си й интересен, ако трябва със смесени сигнали, за да провокираш в нея любопитство. Да те търси, да има желание да излиза с теб, да те разпитва.
    +

Добре, мерси! Ще ги прочета всичко 10-15 пъти докато го запомня и ще действам. Да видим какво ще стане. Да не казвам голяма дума но май взех да се успокоявам, поне малко. Дано поне успея да се наспя като хората без да се събуждам в 3-4 и въртя 1 час...

Пък станеш ли в 3-4, почети няколко страници от някоя хубава книга - хем ще научиш нещо, хем ще забравиш за глупостите, хем ще се успокоиш.
    Предпочитам книгите пред хората! Много по-добри са!

Имам си достатъчно за четене, изпити ми предстоят. Ама пустите глупости не ме оставят да се концентрирам и ми е адски трудно да прочета каквото и да било. Все имам чувството, че аз не правя нещо достатъчно и се самообвинявам и не мога да се примиря. Ако все някоя ми бе дала шанс и се бях порвалил - добре, обаче след като дори не го получавам си мисля, че още повече не го заслужам и затова става една голяма боза...

Виж, хубаво е да търсиш грешки в себе си, за да знаеш къде бъркаш и да не повтаряш, ама не е хубаво да си тровиш живота с тва. Разбирам те, щото и аз съм имала такива мисли, просто се настройвам положително и почвам да работя върху себе си и да подобрявам нещата, които не ми харесват.

Като се олисаш със себе си, всичко само ще се нареди и то когато най-малко очакваш!
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Грешката ти е в това, че само помагаш, повярвай ми, това е приятно за едно момиче, но не показва толкова дали я харесваш, имам най-добър приятел, който всеки път се отзовава и ми помага, но това не означава, че ме харесва. Съветвам те да показваш, че я харесваш и по други начини, например да и направиш комплимент или да и подадеш ръка като слиза от автобуса например, това прави голямо впечатление на момичетата, казвам ти го от личен опит
    this is me

Виж, хубаво е да търсиш грешки в себе си, за да знаеш къде бъркаш и да не повтаряш, ама не е хубаво да си тровиш живота с тва. Разбирам те, щото и аз съм имала такива мисли, просто се настройвам положително и почвам да работя върху себе си и да подобрявам нещата, които не ми харесват.

Като се олисаш със себе си, всичко само ще се нареди и то когато най-малко очакваш!
    Опитвам се ама ми е трудно да си го избия от главата. Седи си там постоянно и ми тежи някак, не знам как да го опиша точно даже. Продължавам с опитите явно.

Цитирай Първоначално написано от ger4i7y Виж мнението
    Грешката ти е в това, че само помагаш, повярвай ми, това е приятно за едно момиче, но не показва толкова дали я харесваш, имам най-добър приятел, който всеки път се отзовава и ми помага, но това не означава, че ме харесва. Съветвам те да показваш, че я харесваш и по други начини, например да и направиш комплимент или да и подадеш ръка като слиза от автобуса например, това прави голямо впечатление на момичетата, казвам ти го от личен опит
    Ще работя и над това пък да видим какво ще излезе.

Благодаря много на отзовалите се! Наистина означава много и някакси ми връща самочувствието и надеждата, че не всичко е изгубено.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Даааа .. да? Ако я сграбчи и тя се дръпне .. тогава?
    Той моментално става по - нисък от тревата и след 5тия отказ съвсем ще изгуби надежда.

Според мен просто наистина трябва да поставяш нещата "повече от приятели" малко преди да са решили, че си доброто момче за всичко, но трябва да ги поставяш според момичето и моментът. Oще не си срещнал тази, която ще оцени всички тези неща от друга гледна точка и определено не трябва да се отказваш да бъдеш такъв, какъвто си спрямо тях.

Да, това с отказите е трудно и за двата пола. А и имам чувството, че изтървам момента, защото предпочитам да не прибързвам (с риск за отказ) и също така искам да опозная малко момичето, искам да разбера дали наистина бих искал да бъда с нея. Целта ми не е да имам много, но кратки връзки ами дори една, но стойностна.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Точно това имах предвид, авторе. Просто не си срещнал момичето/жената (не знам на колко си ), което ще оцени разбиранията, вижданията ти и самото ти поведение, така че тя сама ще пожелае да бъде с теб.
    Успех ти желая.

Мерси! На 21 съм. Просто виждам хората около мен щастливи и ми се иска и на мен. Благородно им завиждам, че са намерили някой и той/тя държи на тях. Това ме радва и е малко като нож с две остриета, хем ме прави щастлив, хем пък ме разочарова и ме кара да си мисля, че съм "по-низш" от тях, но за сега щастието маааалко надделява и се крепя някак.

Темата дневник тук ме радва доста. Чета и се кефя на останалите. Все пак не всичко е изгубено. Виждам своята отзивчивост в приятелите (смисъл гаджета) на авторите и ми става ясно, че все нещо правя правилно.

Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    За да си намериш приятелка,трябва не винаги да им помагаш.Така те си мислят ,че винаги могат да те ползват за всякаква помощ понеже си адски мил с тях и директно си в графаприятели.А като имаш симпатии към някое момиче първо я сграбчи към теб и я целуни и чак тогава и кажи какво чувстваш,от опит знам че повечето момичета обичат или харесват момчетата които действат директно,без да се колебаят.
    И сграбчването и целуването не са вариант освен ако и девойкато не показва някакви по интимни симпатиии . Никой не говори да се превръща в човека приятел и момчето за всичко обаче подобни действия пък биха би ли изтълкувани не толкова добре от някой момичета . Леките и бавни стъпки са вариант също .

^ Не се впрягай толкова. Само силните хора са сами. Останалите, дето като скъсат с гаджето си веднага си хващат някой друг/друга, са слабаци според мен, защото не им стиска да останат сами. А и това не е честно спрямо новата половинка. Никой не иска да е отдушник за някого. Всеки иска да знае, че го обичат заради самия него.
    Как да е... Не си по-низш. Просто такъв ти е късмета за момента. Чакай! Търпението ти ще се възнагради!

Добре, значи продължавам по същество и не мисля за това кога и какво ще стане. Не, че нещо се променя де явно, само трябва да разбера как да се поуспокоя малко и да водя нормален (най-вече "наспан") живот. А и въпрос към момичетата главно, но може и момчетата да споделят своя опит, тъй като ще трябва да се правят опити от моя страна да изляза от приятелския кръг, как мислите, че е най-добре да се процедира: бързо или по-плавно и плахо да го наречем. Т.е. дали е по-добре изведнъж да и кажа какво мисля или малко по малко да й покажа, че не искам да оставям нещата само така ами бих искал да с конкретния човек да сме нещо повече от приятели. Искам да се опитам да избегна това да я ядосам, разсърдя, уплаша с действията си и да я изгубя и като приятел. След като искам да придвижа нещата напред значи аз я виждам като нещо повече от приятел и съотвентно държа на нея.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    По-скоро бавно да показваш, отколкото изведнъж да си излееш душата, ще я стреснеш.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Съдбата обича смелите. И тва не е глупост. Прекалено много се съобразяваш, тва ти е грешката, тва е и е било и моя грешка. Трябва да си мислиш, че си по-готин от тях. Изразявай себе си и преди съм го казвала тук във форума. Ти си ти! Момичето, което ще е до теб трябва да те приема и да те харесва такъв.

Мисли кое е правилно за теб и как искаш да са нещата и ги прави. Като сбъркаш, другия път ще пробваш по друг начин. Трябва да си гъвкав, а не силен. Според момичето... Има момичета, които са пердета, не ги бърка дори директно да им кажеш, че искаш да ги чукаш. И ще ти се получи. Има момичета, с които трябва да не си настъпателен, а да го даваш кротко и бавно.

Трябва да се държиш така, все едно искаш да спиш с тях. Да ти личи, да пръскаш тестостерон, ама без да прекаляваш и да стигаш до там, че да те наричат простак. Дори да не бързаш да си лягаш с тях, те трябва да знаят, че би ги чукал или че искаш да ги чукаш (зависи колко те кефи момичето, някои едва ли ще ги искаш след тебе). Та тва плюс вниманието ще оправи нещата.

Съдбата обича смелите. И тва не е глупост. Прекалено много се съобразяваш, тва ти е грешката, тва е и е било и моя грешка. Трябва да си мислиш, че си по-готин от тях. Изразявай себе си и преди съм го казвала тук във форума. Ти си ти! Момичето, което ще е до теб трябва да те приема и да те харесва такъв.

Мисли кое е правилно за теб и как искаш да са нещата и ги прави. Като сбъркаш, другия път ще пробваш по друг начин. Трябва да си гъвкав, а не силен. Според момичето... Има момичета, които са пердета, не ги бърка дори директно да им кажеш, че искаш да ги чукаш. И ще ти се получи. Има момичета, с които трябва да не си настъпателен, а да го даваш кротко и бавно.

Трябва да се държиш така, все едно искаш да спиш с тях. Да ти личи, да пръскаш тестостерон, ама без да прекаляваш и да стигаш до там, че да те наричат простак. Дори да не бързаш да си лягаш с тях, те трябва да знаят, че би ги чукал или че искаш да ги чукаш (зависи колко те кефи момичето, някои едва ли ще ги искаш след тебе). Та тва плюс вниманието ще оправи нещата.
    Хаха този коментар направо ме разби, и всякакви представи за прилични отношения с някого. Но тук си права да, опитвам се да угодя на останалите повече, от колко на самия себе си. Като цяло аз винаги си се държа както бих се държал винаги, не си променям държанието пред определени хора и не ме притеснява да бъда себе си. Значи по-агресивен подход ще трябва да има от моя страна и ще стана малко "по-зает" и не винаги на разположение, защото явно за това ставам даденост. Такъв ми е характера, обичам да помагам и никога не бих отказал ако мога да направя нещо за някой, колкото и малко да е то.

Хироши се доближава до истината, ама не точно.
    На едно момиче трябва да й покажеш независимост. Пак можеш да си мил, добър и какъвто искаш, но да си даваш вид на неебателен. Все едно не ти пука момичето с теб ли ще е, няма ли.

Не се обяснявай като харесаш някоя. Действай, но не прави подаръци преди момичето да е избрало да бъде с теб и не бъди нон стоп на разположение. Нещата, които правиш сега са ОК, обаче само когато вече имате връзка. Преди тва трябва да си й интересен, ако трябва със смесени сигнали, за да провокираш в нея любопитство. Да те търси, да има желание да излиза с теб, да те разпитва. Не бъди прекалено открит или прекалено затворен.

За да не бързат да те слагат в графа приятели, пускай по някоя по-така шега и търси лек допир с момичетата. Следи им реакциите също. Аз например си давам сметка за себе си, че ако не искам някой да си мисли, че има шанс с мен, и.. най-типичното е да ме хващат през кръста като ми говорят, просто им отмествам ръката. Тва е някъв не знам къв мой механизъм и не го правя с всеки, нито пък съзнателно, а само с тези, с които не бих си легнала даже (обикновено си давам сметка след действието какво съм направила и защо).
    (bow) това са много добри съвети. Добре, че са от момиче защото те най-добре знаят как да подходиш със момиче за да я спечелиш. Благодаря и аз ще ги имам в предвид тези неща

Цитирай Първоначално написано от neznamkaksekazvam Виж мнението
    Хаха този коментар направо ме разби, и всякакви представи за прилични отношения с някого.
    Не е неприлично да правиш леки намеци или да пускаш "мръсни" шеги (нещо двусмислено, което да отключва мръсното им подсъзнание). За да не те приемат само като приятел тва е едно от най-важните неща в главите им да го има съмнението, предположението, че ти искаш да правиш секс с тях. На нас ни е супер трудно да си представим, че правим секс с някой, който сме приели "само като приятел". Не ти казвам да се държиш като разгонен пубер, а само да намекваш.

Иначе за другите неща си голям пич и ако се научиш да си малко тарикат ще имаш успех.
    Колкото по-малко ти пука кво ще стане и кво ще си помислят ако..., толкова по-добре.
    Последно редактирано от djipsito : 01-08-2014 на 23:53

Цитирай Първоначално написано от Shadix Виж мнението
    (bow) това са много добри съвети. Добре, че са от момиче защото те най-добре знаят как да подходиш със момиче за да я спечелиш. Благодаря и аз ще ги имам в предвид тези неща
    Радвам се, че има и други, на които да помага тая тема.

Не е неприлично да правиш леки намеци или да пускаш "мръсни" шеги (нещо двусмислено, което да отключва мръсното им подсъзнание). За да не те приемат само като приятел тва е едно от най-важните неща в главите им да го има съмнението, предположението, че ти искаш да правиш секс с тях. На нас ни е супер трудно да си представим, че правим секс с някой, който сме приели "само като приятел". Не ти казвам да се държиш като разгонен пубер, а само да намекваш.

Иначе за другите неща си голям пич и ако се научиш да си малко тарикат ще имаш успех.
    Колкото по-малко ти пука кво ще стане и кво ще си помислят ако..., толкова по-добре.
    Трябва да се малко да се поуспокоя и отпусна отново значи. По принцип си ги пусках намеците (макар и много малко, явно трябва малко повече) ама както казах като се филмирах и изгубих почти всякакво чувство за хумор, най-вече "мръсното". Цялата тая тема с приятелките, хора с които някой излиза, иска да излиза и т.н. ми стана (макар да се пооправя положението сега) много противна и я избягвах. А относно това колко ми пука, ами на мен винаги ми е пукало и предполагам, че това няма как да го променя, но пък нямам проблеми с това убедително да се правя на шматка и да се правя, че ми е все тая. Пускам тази тактика в действие! Само да се появи възможност и съм пръв.

За сега деня се оформя доста готин - чувствам се добре, навън пече слънце, ако и пък взема да науча нещо за престоящите изпити грешка няма да имам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си