Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
Виж, хубаво е да търсиш грешки в себе си, за да знаеш къде бъркаш и да не повтаряш, ама не е хубаво да си тровиш живота с тва. Разбирам те, щото и аз съм имала такива мисли, просто се настройвам положително и почвам да работя върху себе си и да подобрявам нещата, които не ми харесват.

Като се олисаш със себе си, всичко само ще се нареди и то когато най-малко очакваш!
Опитвам се ама ми е трудно да си го избия от главата. Седи си там постоянно и ми тежи някак, не знам как да го опиша точно даже. Продължавам с опитите явно.

Цитирай Първоначално написано от ger4i7y Виж мнението
Грешката ти е в това, че само помагаш, повярвай ми, това е приятно за едно момиче, но не показва толкова дали я харесваш, имам най-добър приятел, който всеки път се отзовава и ми помага, но това не означава, че ме харесва. Съветвам те да показваш, че я харесваш и по други начини, например да и направиш комплимент или да и подадеш ръка като слиза от автобуса например, това прави голямо впечатление на момичетата, казвам ти го от личен опит
Ще работя и над това пък да видим какво ще излезе.

Благодаря много на отзовалите се! Наистина означава много и някакси ми връща самочувствието и надеждата, че не всичко е изгубено.