Първоначално написано от
djipsito
Хироши се доближава до истината, ама не точно.
На едно момиче трябва да й покажеш независимост. Пак можеш да си мил, добър и какъвто искаш, но да си даваш вид на неебателен. Все едно не ти пука момичето с теб ли ще е, няма ли.
Не се обяснявай като харесаш някоя. Действай, но не прави подаръци преди момичето да е избрало да бъде с теб и не бъди нон стоп на разположение. Нещата, които правиш сега са ОК, обаче само когато вече имате връзка. Преди тва трябва да си й интересен, ако трябва със смесени сигнали, за да провокираш в нея любопитство. Да те търси, да има желание да излиза с теб, да те разпитва. Не бъди прекалено открит или прекалено затворен.
За да не бързат да те слагат в графа приятели, пускай по някоя по-така шега и търси лек допир с момичетата. Следи им реакциите също. Аз например си давам сметка за себе си, че ако не искам някой да си мисли, че има шанс с мен, и.. най-типичното е да ме хващат през кръста като ми говорят, просто им отмествам ръката. Тва е някъв не знам къв мой механизъм и не го правя с всеки, нито пък съзнателно, а само с тези, с които не бих си легнала даже (обикновено си давам сметка след действието какво съм направила и защо).