.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Като си балък ще ти изневерява..

SheWolfShady
    Guest
    за съжаление най-вероятно го прави...и как изобщо не се дразниш,че има момче всяка вечер в тях ?

Всичко се оказа истина приятели благодаря ,че ме подкрепихте да се поразкарам до София Малко или много ми пукаше ама като е тъпа овца да ходи да са дупчи с други хаха

Повече от фен Аватара на SoInsane
    Цитирай Първоначално написано от lame7o96 Виж мнението
    всеки път когато тя си е у тях все има някой нейн приятел и се напиват и не ми обръща внимание
    ЩЕ ПРИПАДНА:Д:Д:Д:Д:Д:Д:ДД:Д:

Голям фен Аватара на veilside88
    Режи докато е време

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от lame7o96 Виж мнението
    Здравейте съфорумници с приятелката ми сме от 10 месеца заедно държиме връзка от разстояние , но се виждаме през 1-2 седмици всеки път когато тя си е у тях все има някой нейн приятел и се напиват и не ми обръща внимание смятам ,че правят нещо след това защото всеки път ми вика ние излизаме , ще лягам , лошо ми е лягам си а като и се обадя си личи ,че не е заспала или не е излезнала а си е у тях с някой ... като я попитам тя злобно ме отрязва с отговора "Не ти изневерявам" Вие какво мислите ?
    Пич, не трябва да си Шерлок Холмс, за да вържеш 2 и 2, ОЧЕВИДНО Е, че ти изневерява, късай с нея докато е време!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Сега ще дупчиш и ти билети ... смело и без това беше грозна

Е мии тури еднъ камеръ и зепай там детхърка ако има някои...Бой с мотиката после у кладиницъ

Повече от фен Аватара на Тодор
    И дати изневерява и да не...факт е че нее с теб! По какво съдиш че имате връзка?Аз така като чета...

Супер фен Аватара на RiB
    То, защото при връзките "от близко" хората са си верни... моля ви се. Аз не разбирам защо момичетата в този форум се правят на монахини. Иначе... имал съм връзка от полу-разстояние... нещата приключиха изцяло наскоро... преди 1 година изгубих доверието си към нея и да ти кажа честно... стигне ли се дотам по-добре е да вадиш резачката. По-добре е да си сам, отколкото няква пикла да те върти на пръста си.......

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не знам дали ти изневерява, но определено ти дава поводи да го мислиш.

Naikey123
    Guest
    братле 100% има нещо гнило..

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Тя ако иска да те увери,че всичко е наред,нямаше да е толкова потайна,и да - всеки би си помислил,че му изневеряват в подобна ситуация.Колкото до хейтърите,които обясняват,че е смотан,вие също ще попаднете в подобна ситуация,тогава ще видим колко умело се справяте,като истински winners!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си