- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля ,че ми изневерява
Като си балък ще ти изневерява..
за съжаление най-вероятно го прави...и как изобщо не се дразниш,че има момче всяка вечер в тях ?
Всичко се оказа истина приятели благодаря ,че ме подкрепихте да се поразкарам до СофияМалко или много ми пукаше ама като е тъпа овца да ходи да са дупчи с други хаха
Е мии тури еднъ камеръ и зепай там детхърка ако има някои...Бой с мотиката после у кладиницъ
И дати изневерява и да не...факт е че нее с теб! По какво съдиш че имате връзка?Аз така като чета...
То, защото при връзките "от близко" хората са си верни... моля ви се. Аз не разбирам защо момичетата в този форум се правят на монахини. Иначе... имал съм връзка от полу-разстояние... нещата приключиха изцяло наскоро... преди 1 година изгубих доверието си към нея и да ти кажа честно... стигне ли се дотам по-добре е да вадиш резачката. По-добре е да си сам, отколкото няква пикла да те върти на пръста си.......
Не знам дали ти изневерява, но определено ти дава поводи да го мислиш.
братле 100% има нещо гнило..
Тя ако иска да те увери,че всичко е наред,нямаше да е толкова потайна,и да - всеки би си помислил,че му изневеряват в подобна ситуация.Колкото до хейтърите,които обясняват,че е смотан,вие също ще попаднете в подобна ситуация,тогава ще видим колко умело се справяте,като истински winners!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.