- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само секс
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
![]()
Тоя раздел ми е любим !
Винаги има за какво да се посмея![]()
Тъй, като игнорирам малоумщините, благодаря за коментарите. Доста отрезвяващо ми подейства.
Fisherman ме изкефи с това и е МНОГО ПРАВ!
Вие курви ли ще ставате? а като си представя че 90% от момичетата са такива ми става мега "гнусно" и гадно......
А бе, тия връзки са малко подвеждащи.
да, основана е на секс, ама примерно аз с моя човек сме в постоянен контакт един с друг, споделяме си всичко, излизаме си, дава ми съвети.. естествено, нито той е вързан за мен, нита аз за него. Той може да си ходи където иска, да спи с която иска и ако пожелае да си започне връзка с някоя.
Обаче при нас има и друго, отношенията по-скоро са ни много приятелски. За бога, ние се обожаваме един друг, обичаме се истински, но не по онзи любовен начин.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Като си представя,че съществуват люде,тесногръди и филмирани като теб(като при това сте немалко) и на мен ми става тъпо,ама нА ... c'est la vie.
Всеки има право да разполага със себе си,живота си и свободното си време ,както намери за добре.
Както и да ,тая тирада е четена ен-брой пъти без резултат,тъй че няма да я подхващам и аз.![]()
Авторката мога само да я посъветвам едно-да не се занимава.
Няма нищо лошо в тоя тип отношения,но те нямат (почти) нищо общо с една романтична връзка,да речем.А пък имам усещането,че тя се стреми по-скоро към такава.
Babity,btw много точно включване направи.
Последно редактирано от Glamour92 : 01-12-2014 на 15:55
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Имали ли сте връзка, основана само на секс? -Да, може би и все още имам, не знам.
Как протича цялото нещо?-Обикновено се срещаме в дискотека/кафе, говорим си и си тръгваме заедно. Случвало се е и да се разберем да отида у тях.
Имам предвид – виждате се, налазвате се веднага и след акта той/тя си тръгва или има някакви прелюдия?-Обикновено не издържаме и всичко започва бързо. След това оставам да спя у тях в повечето случаи , въпреки че съм си тръгвала, когато е имал ангажимент малко след като сме приключили със секса.
Излизате ли някъде или винаги срещите са у някой у вас? -Както казах виждаме се по кафета, дискотеки...но общо взето не много хора знаят за това,че спим/спяхме заедно.
Говорите ли си за животите си, някакви неща, които ви вълнуват, изобщо интересувате ли се от партньора си, знаете ли нещо за него? Имате ли си някакви правила за граници – примерно да не става твърде емоционална цялата работа? - Говорили сме си с часове, зная страшно много за него, както и той за мен, правила той може би има, аз не.
Сърдите ли се на другия, ако не ви вдигне/откаже секс?-Понякога му се ядосвам, да.
//само да уточня, че всичко започна като за ''просто секс'',но при мен прерасна във влюбване и в момента е нещо средно. Той даде наклона да станат така нещата при мен и сега благодарение на него, а и на мен си,не съм ок с това положение, но..
Здравейте на всички!
Правя първо включване от повече половин година далеч от teenproblem.net
Та да взема да наваксам с пропуснатия материал.
@bloodyF
Здравей! Пиша ти във връзка с последния ти коментар.
Ти не беше ли едно момиче, което има рожден ден през пролетта? Може и да се бъркам, но ми се върти в главата, че точно ти "не издържаше" от липсата на секс и отброяваше дните до рождения си ден, тъй като имаш/имаше приятел, който се бе зарекъл да не спи с теб докато не навършиш 18?
Но пак подчертавам - може и да се бъркам, защото от прочетения по-горе твой пост оставам с друго впечатление - от там се разбира, че с човека, към който може би изпитваш чувства, сте се разбрали точно за секс без обвързване. Та явно това не е онзи, с когото бе месеци наред (и месеци наред ни "говореше" тук във форума за него)?
Последно редактирано от M**** : 01-12-2014 на 16:25
Поправи ме, ако греша, но тесногръдието се състои точно в това, което ти правиш. Да осъждаш хората, които мислят различно от теб. Или греша?
Ами, имала съм такива отношения, да. Като цяло на мен ми беше ясно, че нещо повече няма как да се случи от моя страна, защото просто го намирах за мега секс и ме привличаше физически супер много, но не ми допадаше като човек за връзка. Виждахме се, ходех в тях, идваше в нас. Спала съм в тях, гушкали сме се, ама като цяло нищо емоционално от моя страна. Никога не сме се уговаряли, че ще се видим точно за секс, просто се виждахме и просто се случваше.
В компания сме се държали нормално и по нищо не е личало, че спим. Излизали сме по партита заедно, ходили сме по някви места, говорили сме с часове. Ама накрая той се влюби в мен. :Д
Чакай малко, ние секс правим, не се трошим от бой. Потреперват крачката, ама се шофира, не е чак толко' зле работата.
с кирката ли ги чукаш, сигурно после не само не моат да одат