.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Как привикнахте с очилата си?

Мисля, че се подразбира, че се обръщам към хора на които им се налага да носят очила и все пак нямат някакъв сериооозен проблем.

Откриха ми астигматизъм и далекогледство, съответно трябва да нося очила (поне 90% от времето). Обаче ми е много странно. :Д Чувствам се или супер непривлекателно или като тъмблр-хипстър-мипстър лайненце с рамки без стъкла. :Д

Първият месец ги носих възможно най-много, въпкреи дискомфорта, но пак нещо не ми се получава да се адаптирам...

Някакви съвети, нещо? :Д
    Знам колко дебилно звучи...

Супер фен Аватара на The Cheetah
    С времето ще привикнеш, няма страшно.
    Засега не се опитвай да ги носиш на 90% от времето си.

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    Свиква се. Слагай ги за по малко или само, когато имаш нужда (ако без тях все пак виждаш), постепенно ще свикнеш. Аз имам късогледство и ги нося само, когато ми трябва да видя нещо надалеч и докато карам също.
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Свиква се, стига да си създадеш някакъв навик да ги носиш. Една позната ги носи няколко часа в седмицата, после след месец се отказа изобщо. Когато го сложих и видях колко прекрасно виждам в сравнение с преди не исках да ги махна Много ми помогна това, че лещитите беше от бързосвикващите и го нямаше неприятното главоболие.

Много лесно свикнах аз..В началото се чудих как ще изглеждам, но бързо бързо свикнах и не ми прави впечатление вече..Дори сега не искам да ги свалям
    on-line футболен мениджър

http://www.shampioni.com/?pid=10750

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си