.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Карина
    Guest

Unhappy Искам да напълнея

Здравейте,ако може да ми кажете как бързо да напълнея ,ще съм ви благодарна . На 14 год. съм ,височината ми е някъде към 1.62 и съм 38 кг и 800 г ...не качвам повече от това .Проблема е че ям само пилешко месо ,ако ще ям другите меса ще са под формата на кайма/пържоли с много подправки ,за да не усещам вкуса им.Ям 3 пъти на ден,просто нямам апетит за повече . Това си ми е ген ,но все пак искам да напълнея тъй като луфта ми е голям и повечето дрехи не ми стоят добре ,чак се чувствам неудобно понякога.Моля ви помогнете с нещо ,не искам да взимам хапчета за напълняване и подобни .

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Здравей, момиче с име на хляб. Яж повече тестени продукти (знам, че е кофти да ядеш себеподобни, един вид канибализъм си е, но какво да се прави ), сладки неща и белтъчини и би трябвало да качиш някое килце. Ако се случи, да не вземеш да се оплакваш, че се чувстваш дебела и имаш нужда от диета.

Има и разни рибени и т.н. масла, от които също се пълнее, но не бих ти ги препоръчал.

Сега видях, че си от Ямбол. Дюнерите Синбад също са добра алтернатива за напълняване, бая калорични са.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Здравей, момиче с име на хляб. Яж повече тестени продукти (знам, че е кофти да ядеш себеподобни, един вид канибализъм си е, но какво да се прави ), сладки неща и белтъчини и би трябвало да качиш някое килце. Ако се случи, да не вземеш да се оплакваш, че се чувстваш дебела и имаш нужда от диета.

Има и разни рибени и т.н. масла, от които също се пълнее, но не бих ти ги препоръчал.

Сега видях, че си от Ямбол. Дюнерите Синбад също са добра алтернатива за напълняване, бая калорични са.
    О.о
    Ти ще й докараш инфаркт и паласки на момичето, бря!
    По-добре да запише да тренира нещо и да се посъветва с диетолог, за да направи нещо хубаво с тялото си, вместо да и висят сланини от кокалите...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    junk food 4 life
    Welcome to the Jungle...

Penkaswaga
    Guest
    tei sq shti kaja neshtooo trq da qdeshhh mnogo ama mnogoo da stanesh kato sviinche :*****

Карина
    Guest
    Ами аз унас си имам лост и гирички и допълнително си правя упражнения.. Не знам големия ми брат каза,че няма какво да стягам ,защото съм била слаба .А плочките ,които имам са от слабост -.-

Penkaswaga
    Guest
    ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Супер фен Аватара на shmatarok
    Пенке, пиши на кирилица.

Започни да се храниш по 4-5 пъти на ден. Казваш, че нямаш апетит - започни да спортуваш по-активно, апетитът ще дойде сам. Или си купи бирена мая, котешки нокът или някоя подобна добавка, те стимулират апетита.
    Щом искаш да пълнееш, увеличи си калориите и протеина. Яж повече сурови ядки, млечни продукти, месо - каквото и да е, ако имаш възможност сьомга, много е полезна. Ако не закусваш - започни да го правиш и гледай да закусваш обилно. Добави към менюто си овесени ядки.
    Съветвам те да разгледаш форумите на bb-team, там има много добри статии, съвети, начини да си изчислиш дневните калории и т.н.

Межудругото, след като си на 14 и тепърва навлизаш в пубертета внимавай как се храниш, да не се окажеш в един момент, че се чудиш как да смъкваш. Иначе да, ядене му е майката, но не прекалявай с тестените неща. Храни се балансирано.

//да, сега ако и аз взема да си послушам съветите, ще е добре :Д

Penkaswaga
    Guest

Talking

nqma

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    С ядене не мисля, че ще стане, имах 2 съученички, постоянно нагъваха мазни банички и прочие, но си стояха все кльощави. Зависи от гена, ама пак пробвай да се консултираш с диетолог и инструктор.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    junk food 4 life
    Това ако го види фишърмен..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    яж ве

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    С ядене не мисля, че ще стане, имах 2 съученички, постоянно нагъваха мазни банички и прочие, но си стояха все кльощави. Зависи от гена, ама пак пробвай да се консултираш с диетолог и инструктор.
    глупости ве ...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    //да, сега ако и аз взема да си послушам съветите, ще е добре :Д
    То тва е най-трудната част.

Голям фен Аватара на veilside88
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението

Това значи ли , че тези които папкат мазни банички и водят застоял начин на живот са слабички ?
    Има такива изключения , но да пробва

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от veilside88 Виж мнението
    Това значи ли , че тези които папкат мазни банички и водят застоял начин на живот са слабички ?
    Има такива изключения , но да пробва
    Къде съм казала, че всички дето се тъпчат са слаби? Ама съм виждала кльощави хора как постоянно нагъват някви боклуци и все си стоят кльощави. Това е разликата между това да си слаб и кльощав, второто трудно се оправя. Вие пък как ме нападнахте, сякаш никога не сте виждали такива индивиди? И също не съм и казвала да не пробва да се тъпче, просто казах, че ако е наистина от "кльощавите" това може и да не ѝ помогне.

Повече от фен Аватара на Donnie.Yen
    http://www.silabg.com/bg/139-OPTIMUM...s-12-lbs-.html аре гл хф гг и лягай да спиш

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Те хората отслабват, пък ти...иначе от ей такива хапчета винаги има ужасни последици. Приеми се такава каквато си, що за шантав комплекс?!

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Трениране + повече ядене и си готова.

Опитвай да пълнееш без да си деформираш тялото тоест да станеш като слон тренирай яж повече

Ето разгледай този сайт- http://recepti-bilki.blogspot.com/20....html?spref=fb . В него имаше една описана билка, която предизвиква апетит. Ама наистина помага, аз лично съм я пробвам. Мисля, че беше котешка стъпака, името на билката, намерия в сайта и виж как се приготвя, че съм забравил. Сигорен съм, че я има.
    ПС: Билката може да се купи от пазарите, обикновено от бабите.

Голям фен
    Диетолог, той ще ти помогне и ще ти изгради "диета", наблягай на ядките )
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си