- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изкарване на пари незаконо
Здравейте аз съм момче на 14 год. без 2 месеца. Искам да споделя моята история... От преди 1 месец започнах как дата да го кажа да търся някакви интересни предмети по забутаните места. На шега с мойте приятели слезнахме в градския канал и намерихме пиратки,пари,химикалки,зап лки,дрехи и др. Намерихме също един голям меден кабел, който продадохме на вторични след като го разтопихме. Бяхме 5 човека и трябваше да делим на пет искарахме 9.50 и взех 1.70, който не ме задоволиха. Започнах сам да намирам сякакви метали било то бронз,мед,желязо,алумини,не раждевейка и искарвах добри пари по 20 25 лв на ден за 2 часа работа. Намиране - Изгаряне - Продаване така за месец събрах 583 лева. Но идваме до голямото "НО" вече немога да намирам по толкова много "метал" и трябваше да почна да крада.. Но на два пъти вече да ме хване "СОТ" и вече се чуда заслужава ли си !?? Да вярно но с парите си купих Нови дрехи, два чифта маркови маратонки,парфиуми и сребърен ланец.. Нашите продължават да ме питат от каде имам толкова пари и им казвам, че помагам на Чичо в Автосервиза и той ми плаща, което беше така, но зимах максимално по 30 лв на седмица. А за ланеца казах, че струва 15 лв и че е от "медицинска стомана" Сега се чудя да продължа ли с започнатото или да се откажа.. Аз съм от богато семейство копуват ми каквото пойскам, но искам да знам, че парите са искарани от мен Мама и Тати няма да живеят вечно.. кажете какво да правя ?
Нищо не се разбира от това,което си написал.Пък и кво горд ли си като си изкарваш пари незаконно?И аз си вадя ама поне законно шматка.
това напомня на глава от Пипи дългото чорапче
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Неразбрах, какво правите, но явно те гризе съвестта.
Тоя само си чеше пръстите в клавиатурата. Човек ако изкарва пари незаконно просто го прави и не го разтръбява по форуми.
Bad ass![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Това не е незаконно. Когато намериш нещо то си става твое. Ама къде ги намери тия пари в канала, че ми е любопитно?
https://www.globallshare.com/bg/3026541.html ето един бърз легален начин
Незаконно?! Мисля си, децата шмъркотици продават, те по канафките лазят ...
утре слизам в канала![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Намирам си бакър, джилезо, жица в канала бате, тухлите не ги крадем, само си берем. А на незаконния бизнес единственото му кофти е, ако те хванат.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."