- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся сериозна връзка с момиче
Миличък, кой те остави толкова заблуден? Ако ти се водиш приятен човек, не искам да се замислям какви са неприятните. Ей заради такива идиотчета като теб, които чак килограмите на приятелката си трябва да определят, а не се виждат те отстрани на какво приличат, за вас момичетата са курви, а за нас момчетата са...еми като теб.
Как пък се разбра, че си бил "приятен"? Едва си на 20 станал, даже и дърто магаре не си още, а вече се знаеш наизуст? Човек опознава най-трудно себе си и минават години, а нашият решил вече, че е приятен сиреч, че ще накара повече жени да му точат лиги. Бе бегай от тука бе. Ходи в ония сайтове за запознанства за дъртофя, там ги има в изобилие. Такъв претенциозен "мъж" до ся не съм виждала (то ги има де..) То жените нямат толкова изисквания колкото теб, а ти още малко в ЦРУ ще ходиш да си издирваш мадамите. Гейтак.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
^Вие пък какво се заяждате толкова заради изискванията му, няма лошо човека да иска слаба приятелка, някой просто не харесват по-едрички жени. Хубаво е, че има критерии...лошо е, че си пуска обяви. Това говори, че на живо не може си намери, което вече е жалкото.
Ех, Пете, Пете... много ни мразиш във всяка тема, а? ;д
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
По-скоро човекът си избива комплексите, но и ти май това се мъчиш. Всички по-нагоре са писали същото, пък ти точно нас подхвана. Няма значение какви момичета харесва. Жалко е едва ли не и грамовете да им определя. Ако е един килограм отгоре не се води по-пълна, но да не вземе някоя отчаяна 61 килограмова да му пропише на този!! Сакън!
Въобще не влагам нищо лично, ама реагирате прекалено ощипано към критериите му, които са единственото нещо, което е нормално в цялата тема.
Да не мислиш, че ще разбере, ако е 60кг. Ама, той както не е сложил и височина, пак може да е пухкава, ако е 140 - 58кг примерно. За това си е казал, че иска слаба или атлетична, едва ли ще ги мери с кантар.
Смешно е как го е написал наистина.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-23-2014 на 07:53
Значи ако някое момче дойте при теб и иска да тръгнете, но постави условие да си еди колко си килограма, ще го приемеш нормално? Не мисля. Иначе като цяло темата си е ненормална.
^ Кой ще е тоя, дето ще иска да тръгнем, ама ще поставя условия. Затова точно хората си имат предпочитания - ако иска да е слаба, въобще няма и да си помисли да тръгва с мен.
Иначе става много по-грозно - една колежка приятеля ѝ я караше да пази диети, че да отслабне, което беше ужасно грозно, а тя изглеждаше още по-тъпо, че го търпи. По-добре, да не беше тръгвал с нея, като го е срам от тялото ѝ(защото буквално беше така).
И да подчертая, че "вие" не беше лично към вас двете, а към всички дето толкова плюят критериите му. Но някой мисля, че обясни в предната страница, че не е до самите тях, а до начина на изразяване. Което вече е друго нещо.
Edit: Сега препрочетох и предната страница, но пък не виждам чак такива коментари като вашите.
Единствения свестен коментар в темата е:
Вместо да твърдите, че имал мнооого изисквания, обърнете внимание на това, че са прекалено малко. Само едно - тяло.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-23-2014 на 08:07
Каза само че не е дебел
Слаб не е равно на атлетичен .
Нали ?
Колкото и да не ти се вярва, има хора които не обичат да се хвалят, дори да е факт въпросното нещо.
А тогава как очаква някое момиче с хубаво тяло да му обърне внимание
След като липсва информация за неговото тяло ?
Ти би ли го направил ?
Мони, за най-дребното се хващаш тука :д
Почвам да си търся нисък мъж. Явно щом не съм висока, нямам право да бъда с някой над 1,60.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
тарса си тесна питчка не защото ми е малак а защото обичам да ги боли на жените толкова мноо гадости са ми направили че искам отмаштение
както казах знам че този сайт не е най-удобното място за подобни теми но аз си търся сериозна приятелка разбира се че ще я искам 59 60 килограма важното е да не е с наднормено тегло знаеш какво искам да кажа да не е дебела
не е вярно това че не си супер напомпан не значи че нямаш атлетично тяло важното е тялото да ти е в форма и да е стегнато и релефно а не колко е напомпан
за сега толкова казах който се интересува пращам снимки и като пискате и среща на живо не мога през сайта и да позирам
ъъъ не
този сайт не е за това и не толерираме такива "обяви"
и всички останали дето му казахте, че е сбъркал адреса, защо никой не репортна темата?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last