.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Миличък, кой те остави толкова заблуден? Ако ти се водиш приятен човек, не искам да се замислям какви са неприятните. Ей заради такива идиотчета като теб, които чак килограмите на приятелката си трябва да определят, а не се виждат те отстрани на какво приличат, за вас момичетата са курви, а за нас момчетата са...еми като теб.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Как пък се разбра, че си бил "приятен"? Едва си на 20 станал, даже и дърто магаре не си още, а вече се знаеш наизуст? Човек опознава най-трудно себе си и минават години, а нашият решил вече, че е приятен сиреч, че ще накара повече жени да му точат лиги. Бе бегай от тука бе. Ходи в ония сайтове за запознанства за дъртофя, там ги има в изобилие. Такъв претенциозен "мъж" до ся не съм виждала (то ги има де..) То жените нямат толкова изисквания колкото теб, а ти още малко в ЦРУ ще ходиш да си издирваш мадамите. Гейтак.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^Вие пък какво се заяждате толкова заради изискванията му, няма лошо човека да иска слаба приятелка, някой просто не харесват по-едрички жени. Хубаво е, че има критерии...лошо е, че си пуска обяви. Това говори, че на живо не може си намери, което вече е жалкото.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ех, Пете, Пете... много ни мразиш във всяка тема, а? ;д
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

По-скоро човекът си избива комплексите, но и ти май това се мъчиш. Всички по-нагоре са писали същото, пък ти точно нас подхвана. Няма значение какви момичета харесва. Жалко е едва ли не и грамовете да им определя. Ако е един килограм отгоре не се води по-пълна, но да не вземе някоя отчаяна 61 килограмова да му пропише на този!! Сакън!

Въобще не влагам нищо лично, ама реагирате прекалено ощипано към критериите му, които са единственото нещо, което е нормално в цялата тема.

Да не мислиш, че ще разбере, ако е 60кг. Ама, той както не е сложил и височина, пак може да е пухкава, ако е 140 - 58кг примерно. За това си е казал, че иска слаба или атлетична, едва ли ще ги мери с кантар.
    Смешно е как го е написал наистина.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-23-2014 на 07:53

Значи ако някое момче дойте при теб и иска да тръгнете, но постави условие да си еди колко си килограма, ще го приемеш нормално? Не мисля. Иначе като цяло темата си е ненормална.

^ Кой ще е тоя, дето ще иска да тръгнем, ама ще поставя условия. Затова точно хората си имат предпочитания - ако иска да е слаба, въобще няма и да си помисли да тръгва с мен.
    Иначе става много по-грозно - една колежка приятеля ѝ я караше да пази диети, че да отслабне, което беше ужасно грозно, а тя изглеждаше още по-тъпо, че го търпи. По-добре, да не беше тръгвал с нея, като го е срам от тялото ѝ(защото буквално беше така).

И да подчертая, че "вие" не беше лично към вас двете, а към всички дето толкова плюят критериите му. Но някой мисля, че обясни в предната страница, че не е до самите тях, а до начина на изразяване. Което вече е друго нещо.

Edit: Сега препрочетох и предната страница, но пък не виждам чак такива коментари като вашите.

Единствения свестен коментар в темата е:
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Не мисля, че този сайт е подходящ за това.

П.П. Защо обръщаш толкова голямо внимание на външността, а не каза нищо за характера и?
    Вместо да твърдите, че имал мнооого изисквания, обърнете внимание на това, че са прекалено малко. Само едно - тяло.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-23-2014 на 08:07

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Ех, Пете, Пете... много ни мразиш във всяка тема, а? ;д
    И аз го забелязала тва

Освен това той не казва нищо за неговото тяло . От къде на къде ще иска атлетична приятелка а той не е такъв?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    От къде на къде ще иска атлетична приятелка а той не е такъв?
    не е казал, пък ти знаеш че не е...?

Каза само че не е дебел

Слаб не е равно на атлетичен .

Нали ?

Мега фен Аватара на 102
    Колкото и да не ти се вярва, има хора които не обичат да се хвалят, дори да е факт въпросното нещо.

А тогава как очаква някое момиче с хубаво тяло да му обърне внимание
    След като липсва информация за неговото тяло ?

Ти би ли го направил ?

anonymous708973
    Guest
    Мони, за най-дребното се хващаш тука :д

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Почвам да си търся нисък мъж. Явно щом не съм висока, нямам право да бъда с някой над 1,60.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мони, за най-дребното се хващаш тука :д
    Знам :Д

Като има изисквания да дава по подробна информация .

Мега фен Аватара на 102
    тарса си тесна питчка не защото ми е малак а защото обичам да ги боли на жените толкова мноо гадости са ми направили че искам отмаштение

както казах знам че този сайт не е най-удобното място за подобни теми но аз си търся сериозна приятелка разбира се че ще я искам 59 60 килограма важното е да не е с наднормено тегло знаеш какво искам да кажа да не е дебела

Мега фен Аватара на 102
    разбира се че си тапанар

не е вярно това че не си супер напомпан не значи че нямаш атлетично тяло важното е тялото да ти е в форма и да е стегнато и релефно а не колко е напомпан

за сега толкова казах който се интересува пращам снимки и като пискате и среща на живо не мога през сайта и да позирам

Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Миличък, кой те остави толкова заблуден? Ако ти се водиш приятен човек, не искам да се замислям какви са неприятните. Ей заради такива идиотчета като теб, които чак килограмите на приятелката си трябва да определят, а не се виждат те отстрани на какво приличат, за вас момичетата са курви, а за нас момчетата са...еми като теб.
    ако има един който изглежда като хипопотам били го харесал? не нали тогава защо казваш че съм идиотче не ми казвай че не гледаш външния вид

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    С една дума можеше да се определиш - закъсал!!!
    не съм закъсал но искам да си намеря свестна приятелка щото до сега връзките са ми били кратки

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ъъъ не
    този сайт не е за това и не толерираме такива "обяви"

и всички останали дето му казахте, че е сбъркал адреса, защо никой не репортна темата?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си