.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    А причината знаеш ли я ?
    Почна да се води по акъла на тоя мизерник Буев и да се опитва да размишлява в клиповете си.

Теб би те изкефило и ако кон ти го набие в задника, толкова си умничка.
    Я изчезвай!Малоумник.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от The Gravedigger Виж мнението
    Я изчезвай!Малоумник.
    На гости ли ме каниш ?
    Пускаш ли на първа среща ?
    Ако ти пускаш, а аз не, какво ще правим ?

The Gravedigger, не че нещо, ама имаш ли собствено мнение по някой въпрос? Така като ти гледам отговорите, се съгласяваш с всички, въпреки че почти всеки път си противоречиш с нещо, което си казал/а преди това.

anonymous895156
    Guest
    харесвам само тоя цветослав цонев, другите вече не са ми нито забавни, нито интересни

няма ли други фенчета на Джена Марбълс или поне PewDiePie? наскоро гледах Victoria Sings това е нещо умопомрачаващо не знам потресена останах от простотията на тва момиче ма пък се смях

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Джена я гледах преди 3-4 години, сега не си губя времето с влогъри, има много по-забавни канали в тубата.
    http://www.youtube.com/user/NMATV/videos
    http://www.youtube.com/user/TomoNewsUS/videos
    Няма един влогър, който дори да се доближава до чувството им за хумор на тези, всички се копират един друг, особено залупения Рей.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ВижМиПодписа Виж мнението
    няма ли други фенчета на Джена Марбълс или поне PewDiePie? наскоро гледах Victoria Sings това е нещо умопомрачаващо не знам потресена останах от простотията на тва момиче ма пък се смях
    Последно гледах How to mildly annoy your dogs и съчувствах на бедните животинки.

По темата: Гледам предимно... или май само клипове за козметика и храна :д
    От месеци издирвам едно определено клипче на един комик, в което осмиваше британския акцент и как в някои случаи произнасяли "т" прекалено силно, в други - изобщо. Спомням си, че даде пример с letter. Ако някой ми го намери, цена няма да има!

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Mirela Disco много я харесвах, но прави влогове супер рядко.
    Емил Конрад много рядко ми е забавен, често казва неща, които са ясни на всички. Сафрона и Ина пък са ми прекалено лигави.

А ако искам да си направя личен блог, кои сайтове са добри за това?

Голям фен Аватара на Dusty
    Цитирай Първоначално написано от The Gravedigger Виж мнението
    Емо е наистина много готин.А като се прави на кифла ме разбива.Голям сладур е. :3 А за тея 8-11 годишните просто. Правят някви клипове какво има в чантата им. Имаше една дето се изцепи и вика спирала марка mascara.Друга пък си показваше работите от чантата на Кити. И имаше една Nokia и вика ами не съм толкова бедна просто баща ми ми взе телефона. http://www.youtube.com/watch?v=IvZx5WQpQEU тази просто ме разби. хДД
    За Таша ли ми говориш? Боже, с приятелката ми просто се търкаляхме на земят от смях ;д Ако не за друго, я бива да разсмива хората ;д А онова за шала, който станал шапка или май беше обратното ??

Супер фен Аватара на mayaaa
    Оооо аз съм маниачка на тема влогъри!!
    Емил, Диди, Теодос и Ина са ми любими. Ина си остава вечния дебил, дали се лигави прекалено, не знам, ама мен си ме кефи! Иначе Цуро и МирелаДиско също ме радват.
    Имаше една Daiena Chamber, която правеше доста добри клипове, като за нов влогър, но после си ги изтри. Сега пак започна, но нещо последните не ме кефят много.
    Иначе Джена Марбълс си е велика, един от малкото не български влогари които гледам.

Иначе аз не се захващам да правя влогъри... Просто не е за мен, ама да си ги гледам нямам против. ^^

Team Цуро all the way! XD

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си