- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Интересни места в Пловдив където бих могъл да ходя
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Хорааа от Пловдив съм а ми омръзна....всеки ден ходя или на центъра, на гребната, на Альоша и стария град.....омръзна ми-кажете други интересни места където мога да ходя с колелото
Ходи се режеш ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Карай в Ки4ука,най-красивият и спокоен квартал в Пловдив.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
хаха аз съм си от кичукаПървоначално написано от RAWRRR

Аз си помислих, че тва е няква тема за разни заведения в Пловдив и се потготвих да ти давам идея къде да идеш.Хахахха.

Има куп паркчета където можеш да отскочиш.
Ако толкова ти е омръзнало едно и също всеки ден, нищо не ти пречи да се грабнеш с колелото и да идеш до някой отдалечен край на Пловдив и след това обратно като си одължаваш пътя през разни улички мулички. Аз така правех като имах колело.. поставях си за цел някаква крайна точка и си карах до там, и, разбира се гледах си пътя, да не го забравя хахахахаИначе гребната мен лино не ми е кеф да карам колело там, щото тряа се въртя в кръг (верно по-голям кръг, ама.. пак си е кръг
).
Карай на където ти видят очите.. аз тва бих те посъветвала.
Щото то иначе един нормален човек би тръгнал по разни махалички да си джътка с колелото, такива тихички и спокойни, без натоварено движение, ама радиуса им е малък.. хаха
боже, дано си ме разбрал кво имам предвид.
хихи ами разбрах те ама идея си нямам къде другаде да ида освен тия места...а и ме е страх от колите смисъл да не ме блъсне някоя че като не знам правилника на няколко пъти замалко да ме ударятПървоначално написано от cherinka

Ами,излизай си вечерно време, примерно по това време.. или през късния следобед, тогава има по-малко коли, пък и не е казано да караш и д аминаваш през големите шосета и булеварди.
Е, тия дни ако искаш може да отскочиш до моята махалатамън да ми дадеш да ударя едно кръгче,, че такъв мерак за колело имам и на представа си нямаш.

и по бързоПървоначално написано от SiegHeil

П.П. и аз съм от Кичука
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хихи нямаш проблем колкото кръгчета искаш ти давамПървоначално написано от cherinka

Не съм ЕМО!

Качи се на някъв автобус, ама без преди да си се качвал на него. Само погледни къде ходи, да не те закара в някоя.. неприятна махала. :Д

има и други тепета ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Ми може6 да иде6 на сахат тепе,градската градина,гори4ката до лаута,новотела,аа тфа до гранда и санито там су6то е яко.
Специално за колелета в градската градина и оная гори4ка до лаута.
Пък наистина внимаваи къде ходи6 щото има някои много ло6и хора и особенно роми

аз ли съм вече чичо или в тоя форум нивото е яко спаднало,
само като чета статиите... и като се досещам че това интересува 90% от малките
Как да имам по-големи бицепси?
Как да си купим куче?
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!