- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SWAG културата и днешното поколение младежи!
Айде да не ми обиждаше поколението, а? Вие като сте търпяли и сте кротували някой да ви мачка и да ви казва кво да правите, и понеже ви идва акъла чак 89-та сме на това дередже, аз да казвам нещо, и да правя генерални изводи за умствения багаж на твоето поколение? По-добре суаг от колкото свлак, ама към Белене.
П.С. И за мен суагарите са много прости, но няма да търпя някой да говори така за поколението ми. Аз не се разграничавам от тях, макар да не ги подкрепям, защото някой ден ние ще поемем това подобие на държава, което ВИЕ ни връчвате.
Жив и здрав!![]()
Много обичам,когато хората казват:
"Живота ми е тежък."
И аз да ги попитам:
"Сравнение с какво?"
Добре де, и аз не съм фен на суаг-а, ама това е стил, които немалко хора предпочитат, а ти ги съдиш, като се опитваш да изпъкнеш уж, че си човек на миналото и елегантното. Също като онези на по 13-14 правят теми да парадират, че били девствени и очакват да се замислим колко са прави и да им пляскаме, а другите да ги хулим.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
И всички, които го предпочитат са ретарди... Позволено е да съдиш fuckface-овете, като изпъкваш колко по-добър си от тях. Не, сериозно каква е ползата да им обръщаме внимание на глупаците, като на тях целта им е да им се обръща внимание. Носи си formal style дрешките и не обръщай толкова внимание на кретени, чийто модел за подражание е Kanye West, Justin Bieber, etc... Каквото и да значи SWAG е хипер ретарднато anyways...