- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изгледайте това видео.
има хора, които не са наясно как стоят нещата из кланиците и фермите. има хора, които са забозили мно'о яко и са като коне с капаци. един кадър от този клип, една фраза, може да промени начина ти за мислене и на живот завинаги. аз не знаех за отношението на животновъдите. това ми отвори очите за някои неща. пускането на клипа във форума е начин, по който те3 неща да достигнат до повече хора. и окей, нека кажем, че Щруди иска да се представи за много великодушна и добричка (в което много се съмнявам), защото всички са я виждали и познават до известна степен. но каква би била ползата за мен да се правя на такава, след като никой не ме познава.
приемете го. това, че вие не може да разберете нещо и че вие не сте способни да изпитате състрадание, не означава, че няма други, които са способни на това.
мхмм..
Всъщност не ям месо повече от половин година. Никакво. И не изпитвам нужда. И не го 'отказах' постепенно. Казах, че няма повече и се случи. Което е странно.. за мен.. Защото съм адски непостоянна. Но ето че в това съм. И ако цел ми беше да се правя на добричка, щях да започна първо с това сигурно. Може би щях да говоря каква гордост е за мен и т.н. което дори не е вярно. Дори не смея да се нарека 'вегетарианец', просто защото хората веднага биха го свързали едва ли не с някаква секта, или както щеш го наречи.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.