.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Страх ме е и не знам какво да правя

Здравейте,
    Искам съвет,защото ме е страх. На 19 години съм и наскоро правих секс с момчето което много обичам. Решихме този път да пробваме без презерватив. Проблема е там че той свърши в мен и ме е страх да не забременея.Взех лекарства но все пак. Моля ви дайте ми някакъв съвет да знам какво да правя,защото ако наистина съм бременна не знам какво ще кажа на родителите ми.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Какви лекарства си взела и колко време след акта? Пресметна ли си овулацията?
    Welcome to the Jungle...

пих Ескапел ( не знам колко действа)

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от mims_alexis Виж мнението
    пих Ескапел ( не знам колко действа)
    Колко време след акта пи Ескапел?

Пресметни си овулацията (в Гугъл пише как). Ако цикълът ти е редовен и не си била в овулация, би трябвало да няма проблеми.
    Welcome to the Jungle...

не не бях в овулация изпих го след 3-4 часа

Повече от фен Аватара на Тодор
    четвърта година свършвам където си искам,без противозачатъчни,само данее в овулация .Никакви проблеми несъм имал,споко . Нее толкова лесно дасе зачене,но щего разберете когато искате да станете майки,сега е рано още

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от Тодор Виж мнението
    четвърта година свършвам където си искам,без противозачатъчни,само данее в овулация .Никакви проблеми несъм имал,споко . Нее толкова лесно дасе зачене,но щего разберете когато искате да станете майки,сега е рано още
    Слушалките няяя как да забременеят..

Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Слушалките няяя как да забременеят..
    Това него разбрах.искаш да кажеш че съмсе празнил на слушалки ли?

Повече от фен
    +1, някои хора опитват с месеци и не могат.

Голям фен Аватара на Emilen
    И вместо да даваш съвети за безразборен секс, не ти ли е минавало през ума, че незачеването толкова дълго време, при такова поведение, е по-скоро индикация за проблем?
    Последно редактирано от Emilen : 01-28-2014 на 18:34

Цитирай Първоначално написано от Emilen Виж мнението
    И вместо да даваш съвети за безразборен секс, не ти ли е минавало през ума, че незачеването толкова дълго време, при такова поведение, е по-скоро индикация за проблем?
    Казвал съм че нее толкова лесно зачеването,упреквал съм секс с хора които още незнаят как даго правят безопасно.Ама къде поддържам безразборния секс?Копи-пействай че неразбрах моля.Що се отнася до стерилността ни, за която намекваш,едно от най-големите доказателства с които мога дате оборя с лекота, се казва Андон
    Виж наистина ли си на годините които си писал в профила си или и тиси на 15-17?Дами и господа.Има начини дасе прави безопасен секс!!! Това че някой незнаят как(нормално за възраста им),не доказва че няма такива!!!Тук съм зада помогна с каквото мога! Много моля без обиди!!! И аз никой несъм обидил нали?

Голям фен Аватара на Emilen
    Казвал съм че нее толкова лесно зачеването,упреквал съм секс с хора които още незнаят как даго правят безопасно.Ама къде поддържам безразборния секс?Копи-пействай че неразбрах моля.Що се отнася до стерилността ни, за която намекваш,едно от най-големите доказателства с които мога дате оборя с лекота, се казва Андон
    Виж наистина ли си на годините които си писал в профила си или и тиси на 15-17?Дами и господа.Има начини дасе прави безопасен секс!!! Това че някой незнаят как(нормално за възраста им),не доказва че няма такива!!!Тук съм зада помогна с каквото мога! Много моля без обиди!!! И аз никой несъм обидил нали?
    Това, което казa по темата, определено не помага с нищо. Иначе, "копи-пейст" е за буквалисти. Когато се пише нещо, хубаво е да се помисли и как ще се изтълкува. Защото тук четат доста хлапета, които само чакат намек за безопасно пълно удоволствие и ще започнат с експериментите. Да, има начини за безопасен секс, но прилагането на методи, със статистическа долна граница на успеваемост, малко над 50-те процента, със сигурност не е в тази категория.
    Вече съм писал(отдавна, все пак) за няколко случая, за които със сигурност знам, на забременяване ден преди и след менструацията. При уж редовен цикъл. Както и знам за няколко случая, в които години наред жената не може да забременее, каквото и да прави, а лекарите казват, че всичко и при двамата е наред. Виждал съм и доста случаи, при които неприятностите идват почти като на шега. Едва ли не, забременяване от небесния прах.
    Затова, личният ми съвет е да се въздържаш от мнения, които могат да предизвикат противоречиви схващания в посока понижена бдителност.

PS: Ха-ха! Де да можех да променя онази математическа стойност в профила...

Мега фен Аватара на babity
    А да ти е минавало през ума, че не на всички овулацията ни е по часовник?

Щом съм нямал четири години проблем...според теб дали мие минавало? А ти на колко години си като ми преподаваш уроци по секс?Моите ги пише !

Достатъчно за да не правя сметки без кръчмар.

Започваме да спамим ! Авторке,няма проблем,спокойно!

Авторке,няма проблем,спокойно!
    След такава "дезинфекция" нищо не може да оцелее. Особено след като не се е хващало.

а ако ми закъснее.... :Х

Това ще е само от т'ва, че си се филмирала.

Често закъснява след първия път (доколкото имам опит) .Небива това дате притесни!

Здравейте,
    Искам съвет,защото ме е страх. На 19 години съм и наскоро правих секс с момчето което много обичам. Решихме този път да пробваме без презерватив. Проблема е там че той свърши в мен и ме е страх да не забременея.Взех лекарства но все пак. Моля ви дайте ми някакъв съвет да знам какво да правя,защото ако наистина съм бременна не знам какво ще кажа на родителите ми.
    еми все пак си на 19 години какво се претисняваш ве4и си голиама и сама решаваш

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом си пила хапче не си бременна

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Нищо ти няма и може да ти закъснее от Ескпелчето .

благодаря ви искам и още нещо да ви питам да си направя ли за всеки случай и тест за бременност (и до колко са точни те )

благодаря ви искам и още нещо да ви питам да си направя ли за всеки случай и тест за бременност (и до колко са точни те )
    Ами ако това щете успокои...дай си парите за нищо .Ми не са 100 % ама си купи два ако искаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си