- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да забавя еякулацията
Здравейте. От скоро правя секс. Как да спра бързото свършване. Правя кегели, но не знам като дойде момента какво да правя. Спирам в един момент, но или е прекалено рано и след няколко бутания пак почва да ми идва и попадам в порочен кръг, или е прекалено късно и дори стегнал се финиширам. Каква е тактиката?
т.7
krem4et0
Приятелю не се впрягай.Повече опит ти трябва просто.Иначе има една техника в домашни условия.Тя е много разпространена и в нета сигурно има доста за нея ,но накратко малко преди да свършиш спираш да наточваш томахавката и само с два пръста стискаш глЪвЪтъ докато не отшуми.После изчакваш малко и повтаряш процедурата.
П.П а докато правиш секс има един мит да събираш двуцифрени числа като почнеш да усещаш ,че свърваш![]()
Почваш да си мислиш за домати крастажици салати домашни аве въобще секви дивотии и глупости и даже ако си по кофти случай си мисли за нещо гадно![]()
Аз съм чел, че ако си прав и като си разклатиш малко баджаците отшумява.
кой кфото ще да ти казва практика му е цаката![]()
One 4 the money , two 4 the show
На сухите тренировки, не се злоби да свършиш веднага - колкото повече седиш на границата толкова по-добре. Колкото повече-толкова повече... Опита ще си каже думата след достатъчно повторения
Повторението е майка на знанието. Като свършиш го направете пак
Първоначално написано от sados
![]()
и във повторението...
![]()
Или пък преди секс удари си една бърза.
Също така можеш да притиснеш пениса си в основата му с два пръста-можеш да бъдеш сигурен че действа,говорил съм със сексолог по въпроса...Разбира се повторението е майка на знанието тъй че дерзай.![]()
По някога и най-добрата техника не помага. Тогава трябва да си проверим тялото за инфекция или наличието на токсини (отрови). Токсините се изхвърлят от тялото чрез кожата, лигавиците и др., вкл. и пикочополовата система. При момчетата има 2 фактора, чийто комбинаций доста силно влияят в/у 'качествената любов', а именно:
- прагът на възбудимост - силно зависи от токсичността на храната - повечко хранителни добавки (буквичките 'Е' от етикетите, анаболчета и стероиди и т.н.) - нисък праг - бързо изпразване;
- потентност - това е 'нещото', което прави нещата възможни и зависи силно от качеството на храната и наличния стресов фактор: лоша храна, силен стрес - незадоволена мадама.
Има доста проверена литература по въпроса:
Тао -любов
Тайни на трансцеденталния секс
Здравословен секс - Г.П.Малахов
УСПЕХ
Сексът е трудно оправляем "процес".Практиката наистина трвябва да помогне (при мен не помогна но нвм),но като цяло се замисли.Има женски зони които при допир възбуждат жената,но най-специфичната е психиката![]()
.Но това не е само при жените,и при нас е така.Ако мислиш "Е ся ше свърша бързо... (след 1 мин ) Майка му дееба ,защо толкова бързо,майка мууу
![]()
![]()
" Тва мислене няма да те доведе до никуде.Не се притеснявай,сексът е релаксиращо преживяване и трябва да се отпуснеш,но как ще се случи това като мислиш само колко си бърз???Погледни на него като на игра с цел "Задоволи мацката" и се постарай да "спечелиш".Не мисли за тва кога ще свършиш (освен ако не става за 9 сек
),мисли за преживяването,за момичето.Не се притеснявай,всичко с времето си. Гууд Лък,Хев Секс (винаги с презерватив)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мисли си за баба си... ама внимавай да не спадне![]()
![]()
![]()
или за маика сиПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А някакви идеи как да го докарам до такъв оргазъм, който продължава по-дълго време (въпросният - свръх или силен). Все пак разбрах, че е възможно, но КАК?
Един вид - да изхвърли повече семенна течност!???
Последно редактирано от spoilerka : 01-30-2014 на 12:48
имаше един филм забравих как се казва кадето цяла вечер ласка шпагата и на другия ден тя го бара ама не става ... та гледай да не прекалиш с мастробацията![]()
"Как да забавя еякулацията"
Събери достатъчно точки и вкарай slow motion ;]