.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Qazwer
    Guest

Exclamation Ислед първия ми път се появи малък проблем , моля ви даите ми съвет!

Здравеите ,
    Значи, миналия ден с приятеля ми правихме секс за първи път, и на двамата ни беше за първи път .Аз бях много притеснена за дреболии като дали ще боли , колко кръв ще има и такива неща . Направихме го , нямаше никаква кръв по време на половия акт , но на следващия ден се появи . Съвсем малко е, някакви капчици.Ако може някой да ми каже дали е нормапело , защото не се считам за много запозната по въпроса.Вчера и днес малко кървя, както казах някакви капчици, чудя се дали и при други е било така след първият път, дали да се притеснявам и да ида на лекар за това или дали е възможно ако сме го правили много бързо нещо да се е наранило и да са се получили ранички и от там да е кръвта. Не знам, нямам представа какво да си мисля, да се притеснявам ли. Моля ви споделете нещо което може да ми помогне. ) Благодаря ви предварително!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Нормално е.

Qazwer
    Guest
    Благодая

Да, нормално е - разкъсването на химена може да кърви дори часове след секса. Надявам се взехте някакви предпазни мерки - презерватив?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от devoyka Виж мнението
    Да, нормално е - разкъсването на химена може да кърви дори часове след секса. Надявам се взехте някакви предпазни мерки - презерватив?
    Надявай се

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Надявай се
    ами дано тогава другата тема на девойчето да не е "как да кажа на нашите". Ако някой още вярва, че от първия път бебета не стават значи живее на Марс.

Мега фен Аватара на baby_baby
    нормално е

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Споко мацка, нормално е! На мен ми кървеше дори и дни след първият секс. Имах чувството, че това нещо няма спиране, ама спря

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си