.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Това е най-добрата конфигурация за тези пари.
    Със AMD A10-7700K X4/3.4G/FM2+/BOX ще спестиш 200-250лв. за видео карта... от които ще си вземеш 2-4GB още RAM, за да шернеш на вътрешната видео карта и пак ще спестиш около 130лв.

Аз предпочитам да си купя най-новата технология, която е излязла 2013 а не нещо старо въпреки че вади по-хубава производителност.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Със AMD A10-7700K X4/3.4G/FM2+/BOX ще спестиш 200-250лв. за видео карта... от които ще си вземеш 2-4GB още RAM, за да шернеш на вътрешната видео карта и пак ще спестиш около 130лв.

Аз предпочитам да си купя най-новата технология, която е излязла 2013 а не нещо старо въпреки че вади по-хубава производителност.
    А аз - това, което вади по-хубава производителност, особено ако може да се ъпгрейдва. Новите технологии нещо не ме кефят, примерно омръзнало ми е от изваждащи се САТА кабели.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението

С която и да е вградена видеокарта може да играеш всички нови игри единствено на low 30 фпс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си