- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- а пък аз
Във всеки. Нито да намачкаш като хората, пък ако тръгнеш да я чукаш - после щеше да имаш синини от кокалите й. Сега е значително по-добре, ама е станала голяма.. честно не съм сигурна каква. Иска внимание може би? Нз, не ме интересува. ;д
*сън*
twa mi napomnq za edna groznica,deto polzwa qko fotoshop i e qko typa.
И аз за Петя се сетих. И нищо й няма на момичето - радва си се на успеха.
Иначе и аз съм за втората.![]()
Нека се радва бе, поне задник направи.
Дано обаче не си съсипе тялото с тая фитнес мания.
Иве, като станеш като втората мацка, пак ще си говорим.
90% от мъжките с които сме обсъждали женски дупета, са на мнение,
че няма по-лошо от това да им се удрят кокалите на момичето докато я "таковат".
Ако няма гърди било по-добре от това да няма дупе.
Интересна логика, но като се замислиш си е точно тей.
Впрочем ако има целулит и каквото още има, ще се вижда и в двата случая.
Даже в първия би било още по-трагично.
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 02-10-2014 на 13:38
*сън*
Тя иска да става фитнес модел до колкото знам. И от естествения фитнес (демек без "забранени вещества") няма как да си прецакаш тялото, но разбира се, това което аз разбирам под хубаво тяло, не е задължително да е същото като чуждото мнение.
Иначе целулита се получава в следствия на прекалено много мазнини по тялото, а тази на втората снимка е стегната, т.е. е мускулна маса, а не мазнини, т.е. целулит няяяма.
Btw много ме кефи как от тема за члена на haritov се превърна в тема на Ива и женски задници.![]()
По-скоро тема за тялото на Петя и мнението на Ива, и всички останали за женските задници.
Дап, това за целулита е така, вече стриите са друго нещо.
Иначе за Петинка, да става каквато иска. ;д
*сън*
оп каква изненада "липсата на гъз" също може да пострада от целулит,
както и обратното
биг буутитата може и да нямат.
Аз ли нещо съм крива или се промени вида на "" емотиконата??
ddz do sq film gledah,tuka mi goworqt kak pyrdqt kalinkite i kolko tochki na nosa si imat jirafite
о.0
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.