.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    А тя споменавала ли е някога, че иска такива очила?

Виж, ако искаш да ѝ ги подариш заради това, че ти искаш да си играете на "Палавата учителка" не мисля, че би било добра идея. Тя очаква романтичен подарък не сексуален(ако това ти е идеята). А щом имате проблеми в секса, нещо свързано с него по-скоро ще я ядоса или разочарова, отколкото да я зарадва. Това, няма да повлияе добре на сексуалния ви живот. Според мен трябва да поговорите за секс и за връзката ви като цяло. Изяснете си проблемите. Опитайте се да ги поправите. Може и ти да не я провокираш подходящо, може и тя да си е такава просто. Изяснете това с открит разговор всичко(не само спрямо секса).

Повече от фен Аватара на zliat
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    А тя споменавала ли е някога, че иска такива очила?

Виж, ако искаш да ѝ ги подариш заради това, че ти искаш да си играете на "Палавата учителка" не мисля, че би било добра идея. Тя очаква романтичен подарък не сексуален(ако това ти е идеята). А щом имате проблеми в секса, нещо свързано с него по-скоро ще я ядоса или разочарова, отколкото да я зарадва. Това, няма да повлияе добре на сексуалния ви живот. Според мен трябва да поговорите за секс и за връзката ви като цяло. Изяснете си проблемите. Опитайте се да ги поправите. Може и ти да не я провокираш подходящо, може и тя да си е такава просто. Изяснете това с открит разговор всичко(не само спрямо секса).
    Палава ученичка....по-скоро.
    "Проблеми в секса"-това дъ фък пък как го измисли?!?!???
    Сексуалният ни живот е супер.Рано е още за тежки и продължителни разговори.
    Б@си а темата беше за подарък за св.Валентин.......
    Проблеми във връзката си да чукам на дърво за момента нямам.
    Имам проблем,че нямам идея какво да и подаря за св.Валентин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си