.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от zliat Виж мнението
    То и странни теми има ама за тях нищо не каза.
    Много е тъпо само мъжа да прави подаръци,а момичето/жената и една свирка не може да му врътне.
    пп.:извинявам се вулгардния език,но просто...
    А къде по-точно видя да пиша, че само мъжа трябва да прави подаръци?! Питах защо е необходимо да се наговаряте да си подарявате нещо, а не защо очакваш подарък от нея
    Тъпо е, че не можете ей така без повод да си подарите нещо, а разчитате на празници като Св. Валентин, Коледа и рождени дни - това ми беше мисълта.
    Относно очилата без диоптър - поне й вземи с антирефлексни стъкла, да си ги ползва пред компютъра или докато чете. Разликата с тях е огромна и това ти го казва човек, който вече може би 2 години не сяда пред компютъра без такива очила. Освен това няма да са само като аксесоар, а и ще пощадят очите й, което си е един вид загриженост от твоя страна.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на zliat
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ами, оплакваше се, че не те изненадва, че не ти прави орална, че затова си помислих, че нещо не си съвсем доволен, сори.

Ако все пак държиш подаръкът да е сексуален, според мен и едно хубаво бельо е добре.
    Да не съм съвсем доволен.Когато имаш избор е трудно,когато нямаш избор пак е трудно.
    Оралната любов не е ли част от секса?
    Май накрая ще има най-страхотния подарък за св.Валентин-душевна и физическа свобода.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    А къде по-точно видя да пиша, че само мъжа трябва да прави подаръци?! Питах защо е необходимо да се наговаряте да си подарявате нещо, а не защо очакваш подарък от нея
    Тъпо е, че не можете ей така без повод да си подарите нещо, а разчитате на празници като Св. Валентин, Коледа и рождени дни - това ми беше мисълта.
    Относно очилата без диоптър - поне й вземи с антирефлексни стъкла, да си ги ползва пред компютъра или докато чете. Разликата с тях е огромна и това ти го казва човек, който вече може би 2 години не сяда пред компютъра без такива очила. Освен това няма да са само като аксесоар, а и ще пощадят очите й, което си е един вид загриженост от твоя страна.
    Изложих/представих своите идеи-желания за празнуване на този така наречен празник.Тя се съгласи с тази идея,но не предложи своя.
    Тъпото е че четеш през ред.Аз правя подаръци.Малки,големи,сред и,а отсреща нищо-нито изненада в леглото,нито нещо материално.Нищо.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    подари и живот без теб
    Добра идея.Обмислям го.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си