.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Изказването на приятелката ми

Здравейте, тази вечер приятелката ми се изцепи, че е "с мене заради мене (а не заради нея)", та някой може ли да ми обясни какво значи това ? Благодаря Ви.

Супер фен Аватара на Anonys
    Що не я питаш? Може да ревнува. Влага сигурност.

Не те харесва вече.

Хм, първата ми мисъл беше - с теб съм заради самия теб, това, което си.
    Обаче като прибавиш "не заради нея"... Сякаш казва, че е от съжаление с теб и че не изпитва чувства вече.
    Странно. Аз ако чуя нещо такова, ще съм потресена.
    В какъв контекст ти го каза? Карахте ли се?

deepthroath
    Guest
    Мисля, че туко що намерих доказателство, че жените са извънземни....

Жени брат ми ЖЕНИ.Не знаем какво мислят, или правят.Ама това е без тях не можем. Никой не знае какво може да има на предвид една жена. Можем само да предполагаме.И аз съм на същото мнение като колегите.Или го е казала,защото вече няма нищо към теб или може би щото е жена и си говори глупости.

Не си набивай тъпи филми. Ако беше с теб заради мен, да си втълпяваш глупости. Бас ловя, че сам си си направил тоя извод. Айде моля ти се. Ако толко ти пречи я питай, но се съмнявам, че тя дори ще знае за какво приказваш. Като нещо не ти допада питаш на момента. По-бърз отговор, а не да се чудиш, па да влезеш в тоя форум, да постнеш, да чакаш отговор от външни за вашата връзка лица... Стягай се момко....

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ...
    Последно редактирано от LadyDi : 02-11-2014 на 07:26 Причина: Кирилицата е задължителна

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от SnooPDoG Виж мнението
    Здравейте, тази вечер приятелката ми се изцепи, че е "с мене заради мене (а не заради нея)", та някой може ли да ми обясни какво значи това ? Благодаря Ви.
    Това в скобите май си си го добавил ти.
    Според мен значи, че е с теб заради самата ти същност. Недей толкова да се вглъбяваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си