.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Твърдиш, че две майки или двама бащи бият детето си по главата и му обясняват, че ще се разочароват дълбоко ако не им доведат половинка от същия пол? Смях.
    Твърдя, че хомосексуалните са всъщност много по-нетолерантни от хетеросексуалните. Съответно докато една хетеросексуална двойка не обръща особено внимание накъде им отива детето, защото по дефиниция очаква то да е като тях, то хомосексуалната двойка съвсем целенасочено ще го ориентира и възпитава в хомосексуалност. Без да го бие по главата. Един добър родител може да направи от детето пластелин без бой.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от *Shine* Виж мнението
    Твърдя, че хомосексуалните са всъщност много по-нетолерантни от хетеросексуалните.
    Как така твърдиш, че хора, които се борят за равноправие, са по-нетолерантни от тези, които не искат да им го дадат? Къде си проведе проучването, че не разбрах?

една хетеросексуална двойка не обръща особено внимание накъде им отива детето, защото по дефиниция очаква то да е като тях
    точно защото по презумпция почти всички хетеросексуални родители очакват детето да има същата сексуална ориентация като тях, те не приемат нищо различно и някои са дори готови да спрат контакт с децата си при наличие на влечение към същия пол

то хомосексуалната двойка съвсем целенасочено ще го ориентира и възпитава в хомосексуалност.
    в това няма логика и моля да се обосновеш с нещо различно от "Аз така си мисля." Най-нелепото в целия ти пост е, че обясняваш, как хетеросексуалните нямат нищо против това децата им да са гейове.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Как така твърдиш, че хора, които се борят за равноправие, са по-нетолерантни от тези, които не искат да им го дадат? Къде си проведе проучването, че не разбрах?

точно защото по презумпция почти всички хетеросексуални родители очакват детето да има същата сексуална ориентация като тях, те не приемат нищо различно и някои са дори готови да спрат контакт с децата си при наличие на влечение към същия пол

в това няма логика и моля да се обосновеш с нещо различно от "Аз така си мисля." Най-нелепото в целия ти пост е, че обясняваш, как хетеросексуалните нямат нищо против това децата им да са гейове.
    Кво равноправие, бе?! Никой не е тръгнал да ги гони с вили и мотики/а явно трябва/... Къв им е проблема, че трябва да ми правят паради? Да правят квото искат, само да не ми се врат пред очите...

Мега фен Аватара на tori
    Един добър родител може да направи от детето пластелин без бой.
    Като цяло да, но хетеросексуалните родители са МНОГО по-неокей с тва, че сина им е домъкнал момче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си