.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Burgazliq
    Guest

Cool Къде мога да тренирам баскетбол в Бургас и дали някой ще ме вземе ?

Здравейте, от скоро реших , че искам да тренирам баскетбол обаче има един проблем... на 15 години съм ;(.
    Знам , че по принцип в днешно време децата се записват от много малки на някакъв спорт обаче при мен стана така , че чак сега ми се доигра.. Та въпросите ми са: Можете ли да ми кажете някакво място в Бургас(или по-точно отбор) където да мога да ходя да тренирам и дали въобще някой ще се навие да ме тренира на такава възраст ? Разбрах , че има една зала в Бургас Бойчо Брънзов (мисля ,че така беше)и там имало тренировки, но не знам час,цена и тк..
    Смятам да отида след няколко дни да видя , но съм зает затова пиша тук в момента .

Мега фен Аватара на Rakshy
    Еми ходи и виж...

Късно е да влезеш в отбора, а да тренираш няма проблем.

Еххх.. Аз се надявах да имам шанс за нещо повече ама..Абе ще отида да питам пък каквото стане .Благодаря за отговорите.

Незнам дали е късно да дам мнение по въпроса, но има един нов баскетболен отбор в Бургас - Черноморец 2014 http://chernomoretz2014.com - там ще те приемат със сигурност.
    Последно редактирано от nevenov : 03-06-2017 на 06:37 Причина: допускане на грешка

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си