.
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Threaded View

Не знам какво да правя (2)

Вече съм многооо , много разочарован от себе си .. Вече не знам за кой път поред изпускам момиче , което харесвам само защото съм глупак и не знам как да подходя , явно не харесват държанието ми или това , че не съм нахакан още от 1-вата среща да ги нацелувам и прочие ..
    Така нека започна със сегашната ситуация .. Много неща са ми в главата , за това може би ще бъде доста странна и несвързано написана тема.
    Цялата работа стана преди 2 седмици , взех фб-ка на въпросното момиче от мой приятел , тъй като той я познаваше и не и бях писал докато 1 вечер не я видях в едно квартално заведение ( само си казахме здрасти и толкова ) . На другия ден реших да и споделя , че е била доста красива предната вечер и се зачатихме лека-полека след известно време реших да я поканя да излезнем и тя не отказа . Но ето тук идва и първата грешка , ходихме в един нощен бар в центъра и до сутринта до към 6 бяхме там . Цяла вечер танци и така на татък не ме остави да седна , не съм я целувал и от време на време ни секваше разговора ( тя не се смееше и гледаше втренчено на някъде ( умислена явно ) ) усещах , че имах възможноста да я целуна но така и не се стигна до там ... Както и да е , ОК мина се вечерта , изпратих я до тях и само я прегърнах , казах и лека вечер и сладки сънища и си продължих на долу ( живеем близо 1 от друг , просто не съм я засичал преди ) .След няколко дена пак си писахме и се бяхме разбрали да ходим на фитнес , тъй като и споменах , че обичам да ходя и да тренирам , тя също ходи и се разбрахме така (горе-долу 4-5 дена минаха).. Точно вчера ни съвпадна свободното време , че иначе се разминахме в дните аз - на работа , тя - училище и тренировки . Видяхме се вчера , разбрахме се вместо да ходим на фитнес , да излезнем на разходка или кафе , както тя пожелае .. на мен ми беше все тая и около 200 метра ходене бяхме сами , след което се получи така ,че видяхме общи познати ( всичките бяха момичета , но тя познаваше само 2 от тях ) та ни накараха да ходим с тях на кафе че се и заговорихме и отидохме в 1 клуб ( същия в който я видях за 1-ви път ) пихме по нещо и си говорехме разни работи , изпратих я до спирката , че имаше работа някаква към 6 часа и изчаках с нея автобуса .... Вече не знам какво да пиша , твърде много неща са ми в главата ..

Общо взето искам да споделя повече инфо за момичето и да добавям в следствие от коментарите ви ( ако има такива )
    На 17 е , тренира , не пуши ( за мен тези 2 неща са огромен + ) , не пие и най-вече е много мила и сладка ( дори ходи на църква 1 път в месеца поне ) .. Но цялата работа е , че има/имала приятел , който е на 23 и му е казала , че я нямала тръпката между тях и че го чувствала повече като по-голям брат от колкото като гадже и скъсали ( доста странна връзка - 3 месеца и постоянно се карали и късали ) .. Точно след като я изпратих вчера беше казала преди това , че приятелят и искал да се видят и да си поговорят , след като си свърши работата и ми разправяше как искала да не се вижда с него ноо се чудела как да се измъкне .. И пак оплетох нещата .. Не мога да разбера дали все още ходи с въпросното момче и дали изобщо има някакво привличане към мен или просто излиза с мен от любезност ( не мога да кажа за себе си , че съм грозен или пък най-вече неподдържано момче .. ) като сме заедно на вън ми дава някаква надежда , като пишем 1 вид се чувствам като някой от многото , с които си пише ... Някакви съвети как да действам и какво да правя ?? Задавайте всякакви въпроси , тъй като до момента МНОООГО , МНОГО тъпо съм обяснил всичко..
    Последно редактирано от LPTRV : 02-19-2014 на 19:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си