Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
Браточка, според теб каква "работа" е имала мадамата? Видяла се е с бившия. От друга страна - точно това си говорех вчера с 1 мадама: един пич я харесва, а чака едва ли не мадамата да го "зарибява". Пич, в природата няма яйцеклетка, дето да търчи след сперматозоида! Ти трябва да правиш първата крачка.
Ако искаш да знаеш нещо конкретно (особено що се отнася до т.нар. "тънка" част) - питай я! Тя няма да тръгне да ти разправя. Сори (повечето от момичетата тука може да ми скочат да съскат), ама момичетата дори и да имат приятел и да тръгнат да интимничат с друг (често явление), няма да ти кажат "Аз си имам приятел, но с него не върви, а ти ме кефиш" - играят го на сигурно!! . Особено в днешно време става точно това - момичето къса с един и веднага тръгва с друг! Не си дават време да им мине, да преценят правилно ситуацията, да изчакат да видят дали пък пича няма да направи някаква стъпка, за да оправи нещата... да си научат урока от старата връзка... Веднага се хвърлят на някой нов, който използват за заместител. Това е хем глупаво, хем скапано, ама...

Та ако искаш да знаеш ти дали си заместител или нещо повече и как гледа тя на теб и дали мисли, че имате шанс - питай!! Иначе няма да каже просто така...

P.S.: Жена към пътник в автобуса: "Ми питайте бе, господине, питайте бе! Те така с питане на моя мъж жена му наебаха..."
както винаги съм на 100 процента съгласна с това,което си написал! малката лисичка не знае точно кой иска.поговорете и я целуни /не е нужно да залагаш само на езика в тая целувка,една нежна по устните също дава добра идея на какъв етап са ви отношенията/