.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: ОБИЧАМ Я !

ОБИЧАМ Я !

Здравейте, първо да се представя с 2-3 думи. Йордан на 17 години от Варна - нов във форума. Вече повече от 2 месеца харесвам СТРАШНО МНОГО едно момиче...просто не мога да си я избия от главата и постоянно е в мислите ми. Проблемът е, че тя е от другия край на България (София). Вече не знам какво да правя...не вярвах, че мога да се влюбя така в момиче което дори не съм виждал на живо. Знам много неща за нея, опознах я като човек, не се интересувам само от външния вид. Мислех си, че просто ще отмине, но не и не ! Вече над 2 месеца всеки ден мисля само и единствено за нея. Опитах се да я забравя, има много красиви момичета в моя град, но нищо особено... все едно виждам дърво. Сигурно яко съм хлътнал. СТРАШНО МНОГО Я ОБИЧАМ ! Просто изпитвах нужда да споделя с някой. Приемам критики и съвети ! Ще се радвам да споделите мнение.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от sanhao Виж мнението
    Здравейте, първо да се представя с 2-3 думи. Йордан на 17 години от Варна - нов във форума.
    Е що не даде ЕГН-то и Акта за раждане ?

Приемам критики и съвети ! Ще се радвам да споделите мнение.
    Ем в днешно време има много социални мрежи , свържи се някак си с нея , завържи някакъв разговор ... като е на по-голямо разстояние..

Там е проблема...писах си с нея в фейсбук...и ми става още по тъпо, че е от София :@

Мега фен Аватара на RapExotic
    Идва лято, покани я на море. Или се разходи до София малко. И ако не стане работата гледай да не повтаряш тази грешка да се влюбваш през чата.

Голям фен Аватара на smilelady
    Колко познато :Д И на мен един варненец ми беше завъртял главата на времето
    Тя знае ли какво изпитваш към нея? Споделя ли чувствата ти?
    По принцип връзките от разстояние трудно се получават, но пък има ли желание, има и начин.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Като сме тръгнали да споделяме: Обичам червеното винце.
    Последно редактирано от SonataArctica : 02-15-2014 на 17:43

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Не си достатъчен с тези 2-3 думи!! искаме ЕГН!!!!

Едит: А, оп, видях, че и други са го предлагали!!

Иначе как, за бога, се влюбвате без да се виждате? То и гласовете, че и в цял ръст не сте се видели, не сте се пипнали, а се влюбвате?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от smilelady Виж мнението
    Колко познато :Д И на мен един варненец ми беше завъртял главата на времето
    Тя знае ли какво изпитваш към нея? Споделя ли чувствата ти?
    По принцип връзките от разстояние трудно се получават, но пък има ли желание, има и начин.
    Знае какво изпитвам към нея... не съм сигурен дали споделя чувствата ми. За съжаление не виждам как ще стане от разстояние защото така си е пълен та*ак :@

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Не си достатъчен с тези 2-3 думи!! искаме ЕГН!!!!

Едит: А, оп, видях, че и други са го предлагали!!

Иначе как, за бога, се влюбвате без да се виждате? То и гласовете, че и в цял ръст не сте се видели, не сте се пипнали, а се влюбвате?

Напротив, и гласът и съм чувал и то не веднъж !

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Идва лято, покани я на море. Или се разходи до София малко. И ако не стане работата гледай да не повтаряш тази грешка да се влюбваш през чата.
    И да отида не виждам смисъл братле... и аз уча и тя учи и няма как да станат нещата :@ Не е точно влюбване през чата, но както и да е, това няма голямо значение. (долу-горе подобно е)

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Загубена кауза...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не се занимавай връзката от растояние е пълен провал от личен опит казвам излизай с момичета от Варна

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Загубена кауза...
    Може би си прав.

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Не се занимавай връзката от растояние е пълен провал от личен опит казвам излизай с момичета от Варна
    И аз така си мисля, но не мога да си я избия от главата просто :@

Мега фен Аватара на baby_baby
    И аз така си мисля, но не мога да си я избия от главата просто :@
    С времето ще я забравиш не е края на света

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Как можете да се влюбите по чата бе? Това е извратено! Да се запознаете по чата - да; да си уговорите среща по чата - да; да се окаже, че покрай чата се е завъртяло всичко останало - да, ама да не си я виждал даже... сОри брат, ама ти си падаш по отговорите в чата и снимките дето ти е пратила, а не по нея! Нали се сещаш, че на живо това момиче няма да е тази, която познаваш от чата??

Вижте се колкото можете по-скоро за да стане ясно за какво точно става въпрос между вас и за да не живеете в излишни илюзии.Няма по-лошо от самозаблуждението. Но трябва да знаеш..дори и да се окаже, че и на живо все така провокирва подобни чувства у теб..не сте ли близо един до друг- полза почти никаква.
    Последно редактирано от zoyex : 02-21-2014 на 19:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си