Не мислех, че някога ще прибегна да пусна тема, но имам много голям проблем, а съм сигурен че можете да ми помогнете. Проблемът е следния: в главата си създавам някаква бариера, която ми пречи да "вдигна самолета" всеки път като тръгнем да правим секс с приятелката ми. Нямам проблеми нито с ерекцията, нито какъвто и да е било друг психически или физически проблем, а и съм още много малък за такива проблеми. Но всичко се преебава като тръгнем да правим секс и то точно тогава, когато трябва да проникна. За първи път ще ми е, но съм запознат с това как да възбудя момиче, как да я предразположа и т.н. Това не ми е проблем да го постигна, а и приятелката ми не се притеснява. Искам да преодолея този "страх", да го вдигна пълноценно на 100% и да си водя нормален полов живот.
Имали ли сте проблеми, сходни с моя - да ви спада заради притеснение или нещо подобно? Моля ви, дайте ми насоки, кажете ми какво да направя за да преодолея тази "бариера" (и аз не знам как да го обясня по друг начин). Има време, докато започне да не ми става, но все още съм твърде млад. Това е отвратително и за двама ни...
Очаквам да ми отговорите, защото съм сигурен, че знаете как се чувствам...и да подчертая съм девствен...
Поздрави!