.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Раздяла..

Раздяла..

.
    Последно редактирано от Mixailova_97 : 02-26-2014 на 21:32

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mixailova_97 Виж мнението
    Здравейте .. няма смисъл да се представям :Д тЪ проблема ми е следния имам си приятел от малко време .. имам си и друг приятел хаха тЪ с този сериозния секса не е хубав ;д а с другия е направо страхотен ;д и се чудя какво да правя защото секса в една връзка е важен а при нас нещо не се получава ;д до някъде не искам другото момче за гадже..просто ми е приятно да се виждаме от време на време какво да правя ;д
    Това, което трябва да направиш...всъщност баща ти трябва да го направи, да ти удари една плесница, че не си възпитана въобще. Как така въртиш двама на пръста си? Нали на единия, та дори на двамата ще ги съсипеш ако разберат?

Това, което правиш не е добре. Късай с единия и си стой само с един.

Toва обаче е много гнусно, целуваш се с единия още лигите му в устата ти, и после тея лиги отиват в устата на другия...още по-лошо "течността" между краката ти оставена от предишния.
    Последно редактирано от mcfe : 02-26-2014 на 21:33

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Как може да твърдиш, че имаш сериозен приятел и приятелче за секс в същото време? Права си, че сексът е много важна част от една връзка. Ама това значи не да изневеряваш, а да си намериш една половинка, с която хем искаш да си обвързана, хем да ти подкосява краченцата. Това да спиш паралелно с двама ми е много гнусно нещо. Няма как от тези двамата да си сглобиш един, така че по-добре поне зарежи "сериозния", няма смисъл да му губиш времето. После като искаш си се чукай с другия на воля.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ей такива „момиченца“ като теб заслужават много бой. Само това ще кажа.

Повече от фен Аватара на GEMBI
    ^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си