.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Hopvicious
    Guest

Трябва ми спешно мнение на специалист !

Здравейте! Както може да ви стане ясно от заглавието,трябва ми спешно мнението на КОЖЕН специалист,лекар на който мога да опиша проблема си и да му пратя снимки и да ми каже за какво става дума защото е много тормозещо и продължава а аз нямам паричната възможност да си позволя такъв наистина е много важно за мен да се справя с този мой кожен проблем!
    Може скайп,фейс,е-майл търсих сайтове в които има такава опция но всички са форуми с отговори от преди няколко години и ми хрумна да пиша тук,ще ви бъда безкрайно благодарен !

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Потърси за Дърленски
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ако не можеш да си позволиш да идеш на доктор, вероятно няма да можеш и да си позволиш лечението на проблем, обмисли пак решение, което включва лична среща с дерматолог
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си