- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спешно
Хора значи имам следният проблем.на 13 съм от пловдив.Класа ми в училище е доста странен-Значи разбрах много късно за мастурбирането- кам с 6 клас.И ся хуя ми ми е доста по-малък от на другите приятели и ми се подиграват.Даже и момичетата ме бъзикат и ме праят леш от подигравки.Супер неприятно е.Кажете как да се измъкна от ситуацията.Моля,ви спешно е.Как да си уголемя пишката.То още не сам се развил де.Един приятел вика че му е 10 см,друг 15.см,трети 17 ,а моя е десет см.Моля ви HELP
Какви неща коментирате пък вие? Защо изобщо си го причиняваш, да си бе траял, нямаше кой да знае10см ти е във възбудено състояние?
кво им се връзваш, те могат да кажат и че им е 30 санта.. ще повярваш ли или с линийка си им ги мерил?!
ти пък и ти будалата..
+Още колко ще се развиваш.. има време
Ти си на 13, тепърва навлизаш в пубертета, имаш още какво да се променяш, сигурно гласът ти още не е мутирал. Нямаш никакви поводи за притеснение. Все пак знаеш, че размерът няма значение. За твое сведение и пенис с размер 12 см би ти свършил същата работа, както и пенис с дължина 20 см. Защото функцията и на двата е една и съща!![]()
Еми те на приятелите като им се надървят ию се вижда през гащите а пък моя не и те затова решиха,че ми е малък и да гласът ми още не е мутирал.И също така от някъде се пусна слухът и айде.Иначе мерси за отговорите.А може и пенисът ми да порасне.И има ли някаква опасност да не се развия?
Последно редактирано от nevermind 1234 : 02-26-2014 на 16:58
Така както го каза сякаш смяташ, че защото не си мастурбирал пишката ти е останала малка. Това да не ти е мускул? Чикиите не са тренировки и няма да ти порасне пишката от тях. И освен това кат` си мерите пишките поне играйте чесно с линийката. Обзалагам се, че съучениците ти манипулират резултатите, опъвайки хуйовете си с ръце до неузнаваемост.Странно е въобще, че се занимавате с такива неща..
Ами знам,че странно ама сме странен клас
Пишока никога няма да порасне, даже ще се свива!
Ама вие момчетата не разбахте че момичетата размера не ги интересува...на никой не му пука, разбираш ли? И не е нужно да казваш на съучениците какво, как и защо.
Последно редактирано от sexygirl6 : 02-27-2014 на 19:06