.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Спешно

nevermind 1234
    Guest

Talking Спешно

Хора значи имам следният проблем.на 13 съм от пловдив.Класа ми в училище е доста странен-Значи разбрах много късно за мастурбирането- кам с 6 клас.И ся хуя ми ми е доста по-малък от на другите приятели и ми се подиграват.Даже и момичетата ме бъзикат и ме праят леш от подигравки.Супер неприятно е.Кажете как да се измъкна от ситуацията.Моля,ви спешно е.Как да си уголемя пишката.То още не сам се развил де .Един приятел вика че му е 10 см,друг 15.см,трети 17 ,а моя е десет см.Моля ви HELP

Какви неща коментирате пък вие? Защо изобщо си го причиняваш, да си бе траял, нямаше кой да знае 10см ти е във възбудено състояние?

Супер фен Аватара на The Cheetah
    кво им се връзваш, те могат да кажат и че им е 30 санта.. ще повярваш ли или с линийка си им ги мерил?!
    ти пък и ти будалата..
    +Още колко ще се развиваш.. има време

Ти си на 13, тепърва навлизаш в пубертета, имаш още какво да се променяш, сигурно гласът ти още не е мутирал. Нямаш никакви поводи за притеснение. Все пак знаеш, че размерът няма значение. За твое сведение и пенис с размер 12 см би ти свършил същата работа, както и пенис с дължина 20 см. Защото функцията и на двата е една и съща!

nevermind 1234
    Guest
    Еми те на приятелите като им се надървят ию се вижда през гащите а пък моя не и те затова решиха,че ми е малък и да гласът ми още не е мутирал.И също така от някъде се пусна слухът и айде.Иначе мерси за отговорите.А може и пенисът ми да порасне.И има ли някаква опасност да не се развия?
    Последно редактирано от nevermind 1234 : 02-26-2014 на 16:58

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от nevermind 1234 Виж мнението
    ХЗначи разбрах много късно за мастурбирането- кам с 6 клас.И ся хуя ми ми е доста по-малък от на другите приятели и ми се подиграват.
    Така както го каза сякаш смяташ, че защото не си мастурбирал пишката ти е останала малка. Това да не ти е мускул? Чикиите не са тренировки и няма да ти порасне пишката от тях. И освен това кат` си мерите пишките поне играйте чесно с линийката. Обзалагам се, че съучениците ти манипулират резултатите, опъвайки хуйовете си с ръце до неузнаваемост. Странно е въобще, че се занимавате с такива неща..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Така както го каза сякаш смяташ, че защото не си мастурбирал пишката ти е останала малка. Това да не ти е мускул? Чикиите не са тренировки и няма да ти порасне пишката от тях. И освен това кат` си мерите пишките поне играйте чесно с линийката. Обзалагам се, че съучениците ти манипулират резултатите, опъвайки хуйовете си с ръце до неузнаваемост. Странно е въобще, че се занимавате с такива неща..
    И отгоре на всичкото случаят е спешен... :facepalm:

Цитирай Първоначално написано от nevermind 1234 Виж мнението
    Един приятел вика че му е 10 см,...,а моя е десет см.Моля ви HELP
    Ко?

nevermind 1234
    Guest
    Ами знам,че странно ама сме странен клас

Пишока никога няма да порасне, даже ще се свива!

Ама вие момчетата не разбахте че момичетата размера не ги интересува...на никой не му пука, разбираш ли? И не е нужно да казваш на съучениците какво, как и защо.
    Последно редактирано от sexygirl6 : 02-27-2014 на 19:06

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Всяка възраст с "проблемите" си!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си