- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз искам да го направим, но той..
С гаджето ми сме на 15, скоро правим 16 и сме заедно от почти 1 година. Говорили сме си за секс, и двамата го искаме от известно време, но все още не сме го направили, нашите и техните са си все вкъщиНо вече два пъти сме оставали у нас за около 3 часа, знаейки, че никой няма да се прибере, разсъбличаме се, правим орална любов, но нищо повече, понякога си мисля, че се дърпа и то нарочно
Има ли начин да го съблазня, така че НАИСТИНА да поиска да го направим?
Чувствам се наистина загоряла, а и доста често прави намеци за това и вече не знам какво да мисля..
![]()
Срам го е да му гледаш инструмента.
Ниски нива на тестостерон също са възможни.
Може да го притеснява това, че си девствена. Или че ще свърши бързо.
За девствеността ми също сме говорили, притесняваше се да не ме боли, но когато бях по-малка имах малък инцидент с гимнастика и хименът ми се разкъса, така че знае, че няма да е болка за умиране. Но за свършването ми е казвал, че се притесняваДали мога някак да го предразположа, за да не се притеснява и просто да се наслаждаваме на момента?
Спри да го задоволяваш орално и може и да му се прииска повече.
Що за глупост е че първия път ще свърши бързо? По скоро го е срам да не се изложи. Примерно да не уцели или да не успее да те докара до оргазъм. И е прав. Първия път няма да е най-приятния, но все от някъде трябва да започнете.
Каква ли? Ами, ще ти подскажа с фактът, че никое момиче не се притеснява, че приятелят й ще свърши бързо, когато си губят девствеността един с друг. Кой ли се самонавива и отдава значение на това? Хм...
Обаче е съвсем възможен завършек... Сети се сам защо.
И тук ролите се сменят и момичето трябва да успокоява момчето, че нея я вълнува емоционалната част от актът, а техническата я приема за чисто упражнение.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Уникално се надъних тогава. Нито презерватив знаеше как се слага, нито нищо. Затова изобщо не съм учудена от мнението на Хилари.
<---"Звънни на батко ти него не го е срам"- Това в кръга на шегата.
Ами опитай да го притиснеш..съблечи го,духай му,съблечи се и ти и би трябвало да стане работата.Ако ли не..късай го,гей е!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
^Има, има. И на мен ми се е случвало подобно нещо. Беше нещо от рода на "Чакай, че май наобратно се опитвам да го сложа"![]()
Абе хора за какъв срам говорите, след като седят голи и си правят орална. Да не знае и къде да го вкара след орална също не е много вероятно, ама айде. Сигурно се притеснява от нещо, ама просто следващият път като се съблечете и му правиш орална не го докарвахй до край, а му кажи че искаш да стъпите на следващото стъпало. Ползвайте презерватив задължително.
Прави му орална в легнало положение, след известно време изкарай една гума, започни да да слагаш презерватива ако зпочне да се дърпа, потърси отговор.