.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Тампони

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    По-дебелите и на мен са ми ужасно неудобни и затова винаги си взимам от възможно най-тънките.
    А на мен пък тънките ми ръмбят (?), пречат, пропускат и ги усещам...С дебелите съм като в облаче.

С което искам да кажа, че при всяко момиче е индивидуално. Превръзките са нещо евтино (неслучайно) - пробвай всички преди да заключиш, че не те устройва...За тампоните само мини, докато си девствена...Обаче не можеш да спиш с тях, така че наистина си намери удобни превръзки...

Аз намирам за най-логично:
    -Тампон, когато превръзката може да се види или би те накрала да се чувстваш некомфортно.
    -Превръзка вкъщи, сред приятели, на пазар, на разходка, по време на сън и т.н.

Двете се допълват...
    Последно редактирано от VintageMorphine : 03-04-2014 на 00:02

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VintageMorphine Виж мнението
    Аз намирам за най-логично:
    -Тампон, когато превръзката може да се види или би те накрала да се чувстваш некомфортно.
    -Превръзка вкъщи, сред приятели, на пазар, на разходка, по време на сън и т.н.

Двете се допълват...
    Логично е да носиш превръзка, когато не е хигиенично да носиш тампон, тоест по време на сън, защото не можеш да не го смениш 6-7-8 часа. Във всички останали случаи тампонът ти е най-добрият приятел. Още не мога да повярвам, че го открих чак на 17 (и половина). Усещането е съвсем различно... всъщност то няма усещане, все едно не си в цикъл. Манна небесна, да живее откривателят на тампоните!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си