.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Exclamation Нацепена ми е главичката на пениса (снимки)

Здравейте всички! Аз съм момче на 15 години и от лятото 2013 имам някакъв проблем със главичката на пениса, тя е нацепена и забелязвам че с времето започва да се нацепва още повече. Ако някой знае от какво е това, защо се е образувало или как да го оправя, моля да сподели мнението си като отговор!
    Ето и снимките: http://dox.bg/files/dw?a=70fd07b694

Оф българите сме малумни! С извинение. Отивай на преглед при уролог или кожен лекар бе момче. Какво чакаш?! Говори с родителите си. Ще се оправиш,не се плаши...всичко е лесно. И не чакай повече за да ти мине по бързо и да не се безпокоиш. Хайде.

Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    Нищо ти няма!
    Защо говориш - нищо му няма? Аз не искам също да го хвърлям в шаш,но щом забелязва,че нещо не е наред (Според неговите виждания) за негово успокоение е най-добре да иде на преглед. Така ще си успокои разума. И вниманието му няма да го тегли все там... и така.
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-11-2014 на 21:54

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Justwickeds Виж мнението
    Оф българите сме малумни! С извинение. Отивай на преглед при уролог или кожен лекар бе момче. Какво чакаш?! Говори с родителите си. Ще се оправиш,не се плаши...всичко е лесно. И не чакай повече за да ти мине по бързо и да не се безпокоиш. Хайде.
    +

Нищо ти няма!

Мега фен Аватара на draid
    Да не го миеш с някой сапун ? Кожата там е доста чувствителна. Имал ли си сексуални контакти ? Вероятно нищо ти няма като цяло, но иди на лекар за да погледне.

Нямам намерение да гледам снимката ,защото това е отвратително, как се притеснявате да отидете на лекар, а нямате грам срам да си изтипосате вересиите пред стотици хора... Случва се ако правиш секс и няма достатъчно овлажняване, даже се случва и да прокърви.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от sofie Виж мнението
    Случва се ако правиш секс и няма достатъчно овлажняване, даже се случва и да прокърви.
    кое да прокърви ?

Правил съм секс, но със презерватив и си мия главичката със интимния гел lactacyd .

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си