.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    А пак аз си мисля, че ако авторката беше наистина влюбена в гаджето си нямаше да се вълнува толкова от другото момче, да, щеше да се сеща за него и да си мисли какво би било, ако е с него, но не и да се свие сърцето от едното сръчкване по фб. Не било разумно да остави преятеля си, с когото има сериозна връзка, но е разумно да си мечтае и фантазира за други хора докато момчето и смята, че е в щастлива връзка. Не ми се струва редно. Или трябва да си избиеш този друг човек от главата, или да се разделиш с приятеля си и да се отдадеш на въпросната тръпка.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ужас, вие сте ужасни хора. Залъгвате човека до вас с години, докато си мечтаете за друг, само и само за да не останете сами и да имате някаква сигурност. Потресен съм !
    и аз... ама винаги съм знаела, че така правят почти всички , как можете направо ви се чудя. Предпочитам да си остана сама заобиколека от 101 котки ;д отколкото да се правя на влюбена и обичаща някой си там .. ужас

На твое място бих седнала и бих обмислила, кое ми е по важното, какви са + и - на единия и на другия вариант, кое ти е по-скъпо, тайно в теб знаеш какво трябва да направиш : )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си