Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
НЕ, не всеки, който кара БМВ, е кифла. ТИ си кифла, защото не разбираш нищо от коли, а искаш БМВ заради въображаемия статут, който ще ти даде. "Искам да е някаква гъзарска" - това обобщава цялата ми теза и цялото ти мислене и нагласа.

БМВ-то е много стабилна марка, която уважавам по причини, които плиткото ти мозъче няма да разбере, но да започнем с това, че концепцията е немска.

На 18 години - сигурна съм, че с много пари разполагаш (отново - БМВ = много пари. Самата асоциация ти говори за липсата на акъл). Говори с баща си или някой познат, който разбира повече от теб и тръгвайте по автокъщите или -салоните.
А и много ясно, че ще искам колата ми да е "хубава". Все пак няма да я карам за един ден... А и мозъкът ми не е никак плитък и няма смисъл да ти се обяснявам за оценките ми в училище и прочие. Аааа и пак на кифленския въпрос - за мен "кифла" е момиче, което си слага по 1 тон фон дьо тен, ходи със супер тежък грим през деня и си прави от така смешните ми вафли в косата, а и носи курвенски къси поли или роки и разгоревми блузи. А аз не отгорарям на нито един критерий. Нося си супер нормалните дрехи, естествено следвам тенденциите, и като грим си слагам САМО спирала. Ама к'во ли ти се обяснявам тука....