.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Но примерно едно е такова, бих си го карал с удоволствие
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...93271143034628
    И аз, но въпросът е, че съм достатъчно умна да преценя, че не ми трябва. А ако наистина ми трябваше, щях да се съобразя със семейството си.

Ама авторката показва типичен български манталитет - голо на голямо. Няма баща, майка й не била паралийка, но пиклата има пари и иска да си купи кола. Много хубаво, а после тая кола кой ще поддържа? Като й свършат спестяванията, какво правим? На заплатата на мама ли лежим? Що? Щото сме капризни и искаме кола.

Не, аз да попитам, да не се окажа недоразбрала - майка ти не е паралийка, но ти:

Ами щом искам BMW досети се сам с колко пари разполагам...
    #

Я кажи как става тоя номер?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И аз, но въпросът е, че съм достатъчно умна да преценя, че не ми трябва. А ако наистина ми трябваше, щях да се съобразя със семейството си.

Ама авторката показва типичен български манталитет - голо на голямо. Няма баща, майка й не била паралийка, но пиклата има пари и иска да си купи кола. Много хубаво, а после тая кола кой ще поддържа? Като й свършат спестяванията, какво правим? На заплатата на мама ли лежим? Що? Щото сме капризни и искаме кола.

Не, аз да попитам, да не се окажа недоразбрала - майка ти не е паралийка, но ти:

#

Я кажи как става тоя номер?
    Първо въобще не те интересува откъде имам парите. И поинтересувала ли си се колко струва Z3-ката. може да я намериш и за 5000. Ако тва да имаш 5 бона е паралийско..... Аааа и може всички да се чувствате поздравени с припева от песента на Криско - Хората говорят....

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си