Вследствие на проведените диалози между някои членове на форума в другата тема за снимки, обмислих отварянето на нова тема, в която всеки един, независимо, дали иска да сподели резултатите си или не(чрез снимка), да сподели мнението си относно задаваните въпроси в тази тема спрямо хранителни режими, тренировки и всичко друго, за което можете да се сетите, свързано с това.

Да, самия подфорум е създаден с тази цел, но не всички излагат мненията си в отделни теми, също така обичат доста да спорят, прочее тук ще е мястото, даваща ви възможността за провеждане на диалози, задаване на въпроси, обсъждане на същите тези въпроси и т.н.

Бих искал да дам насока на темата, в която да се развият нещата, следователно всеки един, запознат малко или много, или въобще не - може да си зададе краткия въпрос тук, като се надявам повечето потребители, че ще сметнат за нужно, давайки на неукия човек правилен съвет, наистина биха изложили знанията си пред останалите си съфорумници.

Та моето запитване е:

В момента ще си купя ПРОТЕИН плюс хипер мас. Разделил съм си количеството храна на протеинови, въглехидратни и мазнинни блокове(от зоната), като 1 ПБ=7гр протеин, а 1 ВБ= 9гр въглехидрат. Мисля да съчетая тези два продукта така, че да ми доставят равно количество блокове, като за основно хранене(3ПБ, 3ВГ). 3 лъжици по 5гр от хипер мас-а са 3ВБ(27гр въглехидрат) и 9,6гр. протеин. От SCITEC протеин-а ще приемам 2 лъжици х5-6гр, с който ще си добавя останалото количество протеин(11гр), с което ще получа 21гр или 3 ПБ. Въпроса ми е : кога е по-добре да приема тези дози, преди тренировка или след тренировка? И ако ще е преди тренировка отново ли да ги приема час и половина преди започването или по-рано(нещо от сорта на 30-40 минути) поради по-бързото разграждане на тези продукти?