- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Оголване на пенис.
Здравейте, на 16 съм и в отпуснато състояние мога да си оголя пениса, а в надървено не мога до край, само до половината. Има ли повод за притеснение или е нормално?
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0
Но не е лошо, да се консултираш с лекар.
да, видях ги тези теми даже тази важната тема за фимозата, но просто не разбирам как в отпуснато нямам проблем и не ме боли, а в надървено не мога до край..
Приятел има проблем в твоят случай. Трябва да отидеш до лекар и той да ти каже как ще процедирате. Може да се разминеш само с малко рязване ако проблема е в кожичката от долната страна на главичката. Обикновено ако в нея е проблема, когато го заголиш в спокойно състояние на макс, то главичката бива придърпана надолу от въпросната кожа (гемче) Може да се наложи и обрязване ако имаш фимоза, защото това пак може да е фимоза, просто те се различават. И в двата случая трябва да посетиш лекар(хирург) който да те прегледа и да ти каже. В това няма нищо срамно или страшно, много момчета имат такива проблеми, да не кажа почти всеки 2-ри.
Трябва да отидеш при уролог просто. Т'ва си е некъв стадий на фимоза най-вероятно. Щом не можеш в надървено състояние,занчи си имаш проблем. И по-бързо - не губи време! Щото става все по голяма там ципа ли какво е с времето.Обрязване или там неква операцийка е решението. Успех.
мхм ,е когато правиш секс не се ли къса това нещо ? смсл аз като е в надървено състояние почти успявам като е надървен 100 % обаче е по мек мога ама все едно преди да свърша не мога т.е той става огромен и не мога ( девствен съм ) и аз ли имам такъв проблем??
ами аз имам около 0,5см кожичка която е слята с главичката това пак ли е Фимоза?? и трябва ли хирургическа намеса и ако да , как да кажа на родителите си ? все пак малко ще е неловко да кажа "тате като бия чекии не ми се оголва до края " малко е неловко някакви съвети?
Синехии се казва - потърси в Гугъл.
Съвети не са ти нужни - точно обратното трябва да се случи , на това , което си написал - трябва хирургическа намеса , трябва да споделиш с родителите си .
Другият вариант е - чакаш до 18 и отиваш без вашите на операция . Обаче до тогава - отдолу се струпва смегма , възпалява се , започва да мирише лошо и в крайна сметка - операция по спешност.
как да кажа на баща ми ?? съвет ?
Няма нужда да чакаш до 18, на 16 също може сам да отидеш, носиш лична карта, отиваш на уролог и ако ти предпише операция отиваш.
Родител не е нужен.
Имах същия проблем. Една вечер се ядосах и го надървих и я забелих ДОКРАЙ и почна много да ме боли, но аз търпях и след около четири минути в това положение спря да ме боли и от тогава я забелвам и надървена без проблем.