.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Упражнения за корем,дупе,бедра и отслабване :) помощ :)

Извинете, ако темата не е за тук Правя следните упражнения:
    отслабване: http://www.zajenata.bg/%D1%83%D0%BF%...video1956.html

бедра: http://www.zajenata.bg/%D0%BD%D0%B0%...-video907.html

корем: http://vbox7.com/play:3288b7d26c

въпросът ми е как да ги правя имам в предвид всеки ден ли да ги правя или да ги правя 4 пъти в седмицата, моля Ви, ако някой може да ми помогне

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Мани ги тия упражнения. Прави си няколко пъти в седмицата половин- един час кардио(бягане, скачане на въже). Ще отслабниш, ще се оформиш.
    Хранителния режим също е много важен. Има много теми. Потърси.

Според мен по-добре продължавай да си ги правиш, но в съчетание с кардио (бягане,скачане на въже) мисля че така ще има много по-добър ефект. Тези упражнения са добри, с тях можеш да се стегнеш. Може поне един ден в седмицата да си даваш почивка, но за предпочитане е всеки ден да си ги правиш.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Упражненията са добри. Прави ги, но прави и кардио, иначе ефект няма да видиш. Прави ги 4-5 пъти седмично.

А, ако ги правя на примерно понеделник,сряда,петък и неделя добре ли е а бягането ще го правя всеки ден? и за 2 месеца ще мога ли да се стегна?

Цитирай Първоначално написано от ivetoo_99 Виж мнението
    А, ако ги правя на примерно понеделник,сряда,петък и неделя добре ли е а бягането ще го правя всеки ден? и за 2 месеца ще мога ли да се стегна?
    Разбира се.За 2 месеца ще си перфектно оформена,ако си все така ентусиазирана.А и зависи от какви килограми искаш да се отървеш? -ако имаш да сваляш 3-4 още 1вия месец си готова ,ако са повече, 2 са perfect )

Цитирай Първоначално написано от need.a.change Виж мнението
    ако имаш да сваляш 3-4 още 1вия месец си готова
    Даже първата е седмица е готова.

Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    Даже първата е седмица е готова.
    Ами,за седмица и аз съм сваляла 4 кг,но хич не ми личаха.. Зависи по какъв начин ги сваляш.Иначе и аз все искам да видя бързи резултати,гладувам ,спортувам ,ама вътрешно ми е едно такова все едно съм наказана. Докато за месец свалени 4 кг ти личат отвсякъде..Просто тялото ти придобива друг вид.

4 килограма за една седмица си е нездравословно и прекалено много за кратко време. НЕ гладувай, както е писала need.a.change, че прави. Храненията ти за деня трябва да са 5-6. Трябва да се яде често, за са се забърза метаболизма. На всеки 3-4 часа яж нещо. За междинни хранения можеш да си похапваш плодове (пресни или сушени), сурови (!) ядки (без фъстъци), кисели млека с нещо вътре...примерно. Не гони срокове за това до кога трябва да отслабнеш.

Реших и аз да започна да правя упражненията,защото искам да се стегна малко и искам да помоля авторката,ако може да постне първите 2 видеа на друг линк,защото на този не ми ги отваря...
    +да попитам за упражненията за корем-те само плочки ли правят или топят и мазнините по корема?
    Последно редактирано от emotion... : 04-05-2014 на 16:18

Цитирай Първоначално написано от emotion... Виж мнението
    Реших и аз да започна да правя упражненията,защото искам да се стегна малко и искам да помоля авторката,ако може да постне първите 2 видеа на друг линк,защото на този не ми ги отваря...
    +да попитам за упражненията за корем-те само плочки ли правят или топят и мазнините по корема?
    Someone?

^Заповядай : )

Мазнини се горят с кардио. Упражненията са за оформяне и правене н мускули. хД

Strawberry88:Много,много ти благодаря!

Моля, моля.

Аз също трябва да разкарам мазнините от корема ми затова ще ми кажете ли как да стане.
    ПС-Нямам предвид да го стягам, а само да махна мазнините.

Цитирай Първоначално написано от need.a.change Виж мнението
    Ами,за седмица и аз съм сваляла 4 кг,но хич не ми личаха.. Зависи по какъв начин ги сваляш.Иначе и аз все искам да видя бързи резултати,гладувам ,спортувам ,ама вътрешно ми е едно такова все едно съм наказана. Докато за месец свалени 4 кг ти личат отвсякъде..Просто тялото ти придобива друг вид.
    Ем гладувай си.. може и 10 да свалиш

ужс

Цитирай Първоначално написано от nataliabee Виж мнението
    Аз също трябва да разкарам мазнините от корема ми затова ще ми кажете ли как да стане.
    ПС-Нямам предвид да го стягам, а само да махна мазнините.
    Ем добре де, толкова ли е трудно да потърсиш в тоя гугъл?!
    Даже ягодка по- горе написа нещо. ЗАПОЧНИ ДА ЧЕТЕШ.

Можеш да прочетеш за полззите от Л-карнитина. Хранителна добавка, която гори мазнините, но само при физически упражнения разбира се. Много хубави отзиви от мен, аз съм го пила като тренирах активно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си