.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

А, ако ги правя на примерно понеделник,сряда,петък и неделя добре ли е а бягането ще го правя всеки ден? и за 2 месеца ще мога ли да се стегна?

Цитирай Първоначално написано от ivetoo_99 Виж мнението
    А, ако ги правя на примерно понеделник,сряда,петък и неделя добре ли е а бягането ще го правя всеки ден? и за 2 месеца ще мога ли да се стегна?
    Разбира се.За 2 месеца ще си перфектно оформена,ако си все така ентусиазирана.А и зависи от какви килограми искаш да се отървеш? -ако имаш да сваляш 3-4 още 1вия месец си готова ,ако са повече, 2 са perfect )

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от need.a.change Виж мнението
    ако имаш да сваляш 3-4 още 1вия месец си готова
    Даже първата е седмица е готова.

Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    Даже първата е седмица е готова.
    Ами,за седмица и аз съм сваляла 4 кг,но хич не ми личаха.. Зависи по какъв начин ги сваляш.Иначе и аз все искам да видя бързи резултати,гладувам ,спортувам ,ама вътрешно ми е едно такова все едно съм наказана. Докато за месец свалени 4 кг ти личат отвсякъде..Просто тялото ти придобива друг вид.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от need.a.change Виж мнението
    Ами,за седмица и аз съм сваляла 4 кг,но хич не ми личаха.. Зависи по какъв начин ги сваляш.Иначе и аз все искам да видя бързи резултати,гладувам ,спортувам ,ама вътрешно ми е едно такова все едно съм наказана. Докато за месец свалени 4 кг ти личат отвсякъде..Просто тялото ти придобива друг вид.
    Ем гладувай си.. може и 10 да свалиш

ужс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си