Много искам да започна нещо, с което да си изкарвам парите сам и да не включва да работя механичен труд за други хора, а да създавам и развивам нещо сам. Като цяло това ми е концепцията да се издържам - нещо повече бизнес ориентирано, а не работа на заплата. И защото единствената може би сфера, в която това е възможно са компютрите, интересно ми е за колко време бил се научил да програмирам на ниво да си направя сайт (нещо семпло - например като този)
или някаква проста игра. По принцип нямам никакви познания за програмирането, тъй като уча съвсем друго нещо(счетоводство), а и в момента се готвя за един изпит по английски, просто ми е интересно за колко време мога да науча програмиране на нивото, което посочих по-горе. Знам, че е много трудно да се даде такава субективна оценка, нo поне горе-долу. Идеята ми е ако се занимавам цяло лято интензивно, до какво ниво бих стигнал.

Например, аз смятам, че бих могъл да науча някого на счeтоводството, което сме учили от 9 клас до сега (аз съм 11) за около 2 до 3 седмици, максимум месец. Разбира се, ако се занимавам с него по цял ден.