- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- За програмирането
За да стигнеш до това ниво, че да направиш сайт като този 2-3 години занимаване със сайтове и програмиране не ти мърдат. А аз съм сигурен 90% и перфектно да знаеш езиците такъв сайт сам няма да можеш да направиш. Такива големи проекти се правят месец-два от екип минимум 2-3ма човека... Като се започне от дизайн и после до програмиране сам човек трудно би се справил.
Знания по програмиране не ти трябват. Трябва ти интерес и мотивация за знания. От изведнъж нищо няма и да научиш. Започва се с прости сайтове и се стига до големи проекти.
Ако се занимаваш цяло лято "интензивно" би снигнал до ниво 1-2 по скалата до 10. Всичко си е индивидуално и зависи от желанието ти да узнаваш, запомняш неща и да дъжиш на критика след като представиш нещо направено от тебе на някой друг, поучаваш се от неговите забележки и се стараеш да не ги допускаш повече тези грешки.
Ти би научил някого на счетоводство, там си е зубрене на материал, докато при програмирането и уебсайтовете се изисква индивидуална логика, която я развиваш с много упражнения.
Въобще не си мисли, че е лесно, не искам да те отказвам, много е интересно да се занимаваш точно с това, но се изисиква и старание и постоянство, защото със всяка изминала година идват нови стандарти на писане, нови версии на езиците и ти трябва да се съобразяваш с тях.
От сега ти и препоръчвам да не купуваш никакви книги за програмиране, уебезици или дизайн. Четенето според мене е само загуба на време. Препоръчвам ти да си намериш един сайт /ако искаш пиши ми на ЛС да ти го дам/ и от там да следваш уроците и веднага след урока упражнение.
Ето малко повече информация за мен, ако се съмняваш в думите ми: http://maguss4o.maxamuss.net/
Последно редактирано от MaGuSs : 04-02-2014 на 17:12
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!