.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

има ли опасност от зачеване ?

Здравейте , за първи път ми се случва такова нещо и малко се колебая дали да не взема Ескапел ... Имам сериозен приятел от 3 години правим си секс без презерватив... По принцип след всеки секс се къпем , но този път той само се забърса със суха кърпичка , легнахме ,спахме и след около час -2 пак правихме секс , без да се къпе. Има ли вероятност да зачена ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Има ли вероятност да знаеш какво е овулация и да си била в такова?
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Има ли вероятност да знаеш какво е овулация и да си била в такова?
    Здравей granger , да във овулация съм до 15ти.

Значи има някаква малка вероятност.

Град
    Beyond reality
    А знаеш ли ,че тя е 24 часа? Или караш на сляпо. Може да си била в плодовит ден, много умно да се обичате без презерватив,поздравления! Моли се да не сте сгафили.
    maDamn

Супер фен
    Еее, на бебетата вече "гаф" ли им казват...
    До авторката - правете бебета! България има нужда от вашата подкрепа!

Град
    Beyond reality
    Като са нежелани кво да им кажа-чудо?
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bebeto__ Виж мнението
    Здравейте , за първи път ми се случва такова нещо и малко се колебая дали да не взема Ескапел ... Имам сериозен приятел от 3 години правим си секс без презерватив... По принцип след всеки секс се къпем , но този път той само се забърса със суха кърпичка , легнахме ,спахме и след около час -2 пак правихме секс , без да се къпе. Има ли вероятност да зачена ?
    Има опасност, и то немалка.

Този метод на предпазване изобщо не е сигурен. Имам съученичка, която преспа за първи път с момче на 17 години. Веднъж. Той свърши извън нея, а тя забременя. Направи аборт. Имам и други съученици, които се пазят така вече 3 години, а нищо не е ставало. Тоест, всичко е до една дебела доза късмет.

Най-тъпото в твоя случай е, че си знаела, че си в овулация, а въпреки това сте го направили. Ти глава на раменете имаш ли си?

Ако толкова не може да го правите без презерватив, се ориентирайте към други методи за предпазване от бременност - противозачатъчни, спирали, етц.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ама той в тебе ли свърши, защото от написаното излиза, че всеки път свършва в теб и след това се къпеш за да измиеш спермата от себе си? Ако е свършил в теб каквото и да правиш има вероятност да си бременна.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Този метод на предпазване изобщо не е сигурен. Имам съученичка, която преспа за първи път с момче на 17 години. Веднъж. Той свърши извън нея, а тя забременя. Направи аборт. Имам и други съученици, които се пазят така вече 3 години, а нищо не е ставало. Тоест, всичко е до една дебела доза късмет.
    Ух, ей на това му се вика bad luck Brian... Горкото девойче, ужасно звучи да започнеш сексуалния си живот с такава травма.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София, България
    ^Мани. На 20 е в момента, и споделя, че все още не може да го преодолее.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Има опасност

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Времето всичко ще си покаже... няма се плашиш
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Това ще ти е за урок, че в овулация се прави секс с презерватив. Има шанс, защото все пак има останала сперма в уретрата. Пазете се, защото ако ти се случи да забременееш няма да ти е весело изобщо. А "на мен няма да се случи" не е оправдание.
    Последно редактирано от marilyn : 04-15-2014 на 15:03
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Мани. На 20 е в момента, и споделя, че все още не може да го преодолее.
    Само на пълен дебил не би му пукало след подобна случка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София, България
    Едно е да ти пука, друго е да го преживееш.

Имам друга позната, която също на прави аборт в тийн възраст, пък обяснява как изобщо не може да проумее какво се е случило и сякаш никога не е ставало, и е абсолютно неутрална по темата. Хора всякакви.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не казвам че е невъзможно,но прекалено много ми звучи като синдрома на Дева Мария.първи път,извън нея е свършил и все пак е забременяла.методът далеч не е от най-ефективните,но чак пък такъв карък...Познавам хора,които винаги /разбирайте повече от 4 години вече/ са ползвали този метод за предпазване и не се е случвал гаф.Верно че е и до късмет,но трябва и акъл.

По темата-има вероятност,особено ако си около овулацията.Не е нужно да се паникьосваш-станалото е станало.Направи си тест за всеки случай след 2 седмици и вече мислете малко повече преди да правите нещо.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Не казвам че е невъзможно,но прекалено много ми звучи като синдрома на Дева Мария.първи път,извън нея е свършил и все пак е забременяла.методът далеч не е от най-ефективните,но чак пък такъв карък...
    Всякакви ги има. Защо да ти звучи невъзможно? Защото е било от първия път ли?

И аз познавам хора, които 3+ години се пазят така, и други които на първата половин година забременяват, че и по-малко. Изобщо никаква гаранция не е и този, който разчита на този метод за предпазване си играе с огъня.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Не казвам че е невъзможно,но прекалено много ми звучи като синдрома на Дева Мария.
    Съжалявам че се самоцитирам,но да стане ясно-знам че има такива случаи. Просто ми е странно че е точно от първия път и ми е малко съмнително,че нещата са станали така,както госпожицата ги е описала.Аз също от 3 години вече се пазя така,но и съм в сериозна връзка та съм извинена хаха.
    nevermaind,аз по принцип съм мнителна натура.Просто споделях наблюдения.

Град
    София, България
    nevermind*

Град
    пространството на Дисе
    За пореден път да кажа- ако се пазите с прекъснат полов акт и в рамките на 2 години не се стигне до бременност, се замислете за изследване на фертилността.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    За пореден път да кажа- ако се пазите с прекъснат полов акт и в рамките на 2 години не се стигне до бременност, се замислете за изследване на фертилността.
    Не знам дали да се радвам или притеснявам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не знам дали да се радвам или притеснявам.
    И аз, и аз

Град
    пространството на Дисе
    Накарайте половинките си да си направят спермограма
    Ако там няма нищо притеснително, почнете за себе си с полови+щитовидни хормони, антитиреоглобулинови и антитиреопероксидазни антитела, маркери за яйчников резерв-АМХ, брой антрални фоликури, инхибин Б. Направете си преглед при АГ- ехографски, колпоскопски+ цитонамазка. Може да си пуснете хламидия, мико- и уреаплазма, стандартна микробиология за гъби и трихомони. Ако и там няма нищо- проверявате тръбите дали са проходими.

Спекох ли ви?

Аз също не използвам предпазни мерки с приятеля ми, дори си свършва в мен умишлено, а не по погрешка,когато не съм в овулация разбира се и до сега не сме имали никакви притеснения. Деца не се правят толкова лесно както си мислите, ако беше така България нямаше да е вече 6 млн. И все пак това е за хората които знаят какво правят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си