.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен

Бебешко олио

Бях направила тема за стриите и момичетата ме посъветваха да се мажа с бебешко олио ... трябва да си правя масажи с него, а после какво ? - трябва да се измия ли ? ... все пак не мога да стоя мазна ... тряба ли да изчакам нещо да попие или веднага да се измия ? ... моля ви посъветвайте ме и ако някой се е мазал нека ми обясни точно как става и дали този http://www.getitbg.com/product/2197/...zhno-olio.html е добър

Махаш стрии с бебешко олио ?!?!?!?!?!?!?!!?!!?!?!!?!??
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ може да се маже да не се такова кожата .до авторката изчакай да попие защо да се мажеш и веднага да се миеш какъв ефект ще има
    ПП. Не знам до колко е ефикасно ...

Аз имах преди време едно олио на нивеа, където пишеше, че предотвратява появата на стрии, но да ги отрстранява, когато вече ги има..едва ли

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Защо въобще ще го отмиваш ? Аз си стоя с него да си ми попие.
    Пък моето мирише божествено и толкова успокоително ми действа на кожата.. Хубаво е за самата кожа, заради хидратацията, но за стрии не помага.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Само да те светна...бебешкото олио не се измива.То попива в кожата.Олиото просто хидратира кожата.Ако смяташ,че помага срещу стрии-ползвай си го.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Голям фен
    Знам, че темата е стара, но няма смисъл да правя нова. Та да питам, бебешкото олио може само да ми помогне нали ? То спомага за хидратиране и овлажняване на кожата ? Ииии от това, че отслбнах доста ми се опразуваха целулит и стрии ... знам, че няма да се махнат, но може би, ако кожата е добре хидратирана ще предодврая появата на нови ... иии след като си епилирам кракат мога ли да ги намажа с бебешко олио ( кожата ми винаги е грапава, защото по едно време много бях я стресирала - самобръзначки, епилатор, кремове и то през ден; сега е по - добре )

Мерси предварително и ако сте ползвали някое олио може и да кажете кое е най - доброто

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Мама като изкъпе сестра ми я маже с такова (сестра ми е на почти 2 годинки)

нз дали помага за стрии...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    Знам, че темата е стара, но няма смисъл да правя нова. Та да питам, бебешкото олио може само да ми помогне нали ? То спомага за хидратиране и овлажняване на кожата ? Ииии от това, че отслбнах доста ми се опразуваха целулит и стрии ... знам, че няма да се махнат, но може би, ако кожата е добре хидратирана ще предодврая появата на нови ... иии след като си епилирам кракат мога ли да ги намажа с бебешко олио ( кожата ми винаги е грапава, защото по едно време много бях я стресирала - самобръзначки, епилатор, кремове и то през ден; сега е по - добре )

Мерси предварително и ако сте ползвали някое олио може и да кажете кое е най - доброто
    Разбира се, че може само да помогне. А за стриите - аз първо ги търкам с гъба луфа, после мажа с бебешкото олио и почти изчезват, макар и временно. За краката е също много добър вариант, поне моите стават много приятно гладки от него.

Сега имам едно на Johnson's Baby с алое и мирише страхотно, а и не омазнява, попива съвсем лесно. 5 лв е.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Олиото за тяло на Билка е много добро. Попива много бързо и мирише страхотно. Пише уж, че предпазва от появата на целулит...

ccoco
    Guest
    Здравейте!
    А вредно ли е да се мажа всеки ден с бебешко олио? Знам, че по принцип е полезно, но все пак реших да се поинтересувам. Ще се радвам, ако някое момиче, което се маже редовно ми отговори и препоръча бебешко олио.
    Благодаря предварително!

ccoco
    Guest
    Здравейте!
    А вредно ли е да се мажа всеки ден с бебешко олио? Знам, че по принцип е полезно, но все пак реших да се поинтересувам. Ще се радвам, ако някое момиче, което се маже редовно ми отговори и препоръча бебешко олио.
    Благодаря предварително!

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Бебешко олио за стриите? От къде го измисли това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си