- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бебешко олио
Бях направила тема за стриите и момичетата ме посъветваха да се мажа с бебешко олио ... трябва да си правя масажи с него, а после какво ? - трябва да се измия ли ? ... все пак не мога да стоя мазна ... тряба ли да изчакам нещо да попие или веднага да се измия ? ... моля ви посъветвайте ме и ако някой се е мазал нека ми обясни точно как става и дали този http://www.getitbg.com/product/2197/...zhno-olio.html е добър![]()
Махаш стрии с бебешко олио ?!?!?!?!?!?!?!!?!!?!?!!?!??
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Аз имах преди време едно олио на нивеа, където пишеше, че предотвратява появата на стрии, но да ги отрстранява, когато вече ги има..едва ли
Защо въобще ще го отмиваш ? Аз си стоя с него да си ми попие.
Пък моето мирише божествено и толкова успокоително ми действа на кожата.. Хубаво е за самата кожа, заради хидратацията, но за стрии не помага.
Само да те светна...бебешкото олио не се измива.То попива в кожата.Олиото просто хидратира кожата.Ако смяташ,че помага срещу стрии-ползвай си го.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Знам, че темата е стара, но няма смисъл да правя нова. Та да питам, бебешкото олио може само да ми помогне нали ? То спомага за хидратиране и овлажняване на кожата ? Ииии от това, че отслбнах доста ми се опразуваха целулит и стрии ... знам, че няма да се махнат, но може би, ако кожата е добре хидратирана ще предодврая появата на нови ... иии след като си епилирам кракат мога ли да ги намажа с бебешко олио ( кожата ми винаги е грапава, защото по едно време много бях я стресирала - самобръзначки, епилатор, кремове и то през ден; сега е по - добре )
Мерси предварително и ако сте ползвали някое олио може и да кажете кое е най - доброто![]()
Мама като изкъпе сестра ми я маже с такова(сестра ми е на почти 2 годинки)
нз дали помага за стрии...
Разбира се, че може само да помогне. А за стриите - аз първо ги търкам с гъба луфа, после мажа с бебешкото олио и почти изчезват, макар и временно. За краката е също много добър вариант, поне моите стават много приятно гладки от него.Първоначално написано от darka1
![]()
Сега имам едно на Johnson's Baby с алое и мирише страхотно, а и не омазнява, попива съвсем лесно. 5 лв е.
Олиото за тяло на Билка е много добро. Попива много бързо и мирише страхотно. Пише уж, че предпазва от появата на целулит...
Здравейте!
А вредно ли е да се мажа всеки ден с бебешко олио? Знам, че по принцип е полезно, но все пак реших да се поинтересувам. Ще се радвам, ако някое момиче, което се маже редовно ми отговори и препоръча бебешко олио.
Благодаря предварително!
Здравейте!
А вредно ли е да се мажа всеки ден с бебешко олио? Знам, че по принцип е полезно, но все пак реших да се поинтересувам. Ще се радвам, ако някое момиче, което се маже редовно ми отговори и препоръча бебешко олио.
Благодаря предварително!