Първоначално написано от
Ivaaaaa
ТОВА НЕ Е НАСОЧЕНО КЪМ НИКОЙ!
предварително казах, че не търся съвети. просто исках да споделя в момент на афект. съжалявам, че го направих. познавам се достатъчно добре и съм имала достатъчно време да премисля и да разбера същността на проблема ми.
'There comes a time in life where everything seems narrow. Choices have been made. I can only continue on. I know myself like the back of my hand. I can predict my every reaction. My life has been cast in cement with airbags and seatbelts. I've done everything to reach this point and now that I'm here, I'm fucking bored. The hardest thing is knowing whether I'm still alive.' ^^
издразних се на малоумните коментари на първата страница. ако некой се е припознал в това, което плюя - сори. самата аз се вписвах в групата на тези индивиди..до скоро. така че се едно и себе си плюя. пу!
с времето човек помъдрява, поумнява..чрез собствения си опит. неуместно е да споменавате вашите житейски хронологии и случки. не ме интересуват. колкото и да се правите на всезнаещи и всеможещи и да се опитвате да пробутвате клишета - не ста'а. човек сам трябва да извърви пътя си, да изживее живота си, за да разбере накъде върви светът. и да не го вземете присърце. пак казвам, не е насочено конкретно към никой от тази тема. това са тенденциите, които наблюдавам като цяло из форона, а и не само.
не знам защо толкова ви издразних, когато споменах за 'уникалността' на проблема. предполагам начина на поднасяне не ви е бил приятен, но не е оправдание. няма как някой да е изпитал същото по простата причина, че факторите и събитията, които са ни вкарали в подобни състояния са различни. аз тъгувам по изгубеното и пропуснатото. вярвам, че никой от тук не е искал да стане ски бегач. никой не се вълнува толкова и по онзи начин, когато види сняг, писта, ски... никой не е мечтал писалките да са целият му (буквално) живот. никой не е имал такива родители като моите. никой не е имал такава връзка като моята. колко съм уникална и различна :О, мамицата ми! спрете с тези (хаха, ще се превърне в любимата ми фраза) ниСки страсти.
аз си бия камшика по дупето и изчезвам от тази тема, пък който изпитва меланхолични, апатични и депресивни чувства, да заповЕда и да сподели. ариведерчи.