Първоначално написано от 
AnarchyBoy

Напротив не преувеличавам, това, че ти очевадно си достатъчно глупав, за да не знаеш, че децата копират от теб не е мой проблем. Как ще го накарам да му харесва спорта ли? Като тренирам същото. Така ще имаме за какво да си говорим, с какво да му помагам, а то ще се надъхва да ми се доказва. Станах шампион по плуване, защото баща ми на времето е бил, той ме зариби, а на мен ми харесваше да го виждам усмихнат като печеля, той пък освен с усмивка ми се отблагодаряваше и с други награди, като добро държание, уважение, доверие и материални облаги.
Нашите никога не са ми забранявали да излизам късно, защо? Защото ми имаха доверие, аз от своя страна не злоупотребявах най-късно 10:30-11:00 в нас! Така до 16 години, след това съм излизал по купони и за цяла нощ, а майка ми не ми е звъняла по 98 пъти по телефона за да ме пита дали съм добре (Това не е незаинтересованост, а доверие) Пък приятелите ми ги прибираха в 11 още и то насила, с 15 позвънявания и заплахи по телефона, на другия ден като излизам, всеки си псува родителите, а аз съм си се забавлявал цяла нощ и съм им благодарил за това, а те познай с какво ми отвръщат за благодарността? С уважение, доверие и материални блага (пари). Ем да ти кажа, това ми харесва много повече, отколкото баща ми да ме бие. Нашите са ме възпитали така, че да няма нужда да си биеш детето, това се опитвам да ти обясня, Ице, ама явно си тъп да го схванеш. Ако си добър родител, няма да има нужда да го биеш. Е това е цялата система с децата.