.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Гадно ли е ?

Момичета имам въпрос. Абе първият път много ли е гадно?

Знам че едни ги боли много, други не усещат, зависи..Но като изключим това, като по филмите ли е романтично, приятно и т.н. или просто нещо което трябва да мине за да стане по-хубаво?

Ии трябва ли момичето да прави нещо по-специално или просто да си стои и да се остави на момчето?
    Споделете малко опит, съвети.

Ии трябва ли момичето да прави нещо по-специално или просто да си стои и да се остави на момчето? - да бе , стой си като пън няма проблем.Естествено че трябва да направиш нещо баси .. то ти идва отвътре , освен ако не си прекалено малко и не знаеш кво се случва

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не е приятно първия път но не е болка за умиране с времето ще ти стане по-хубаво

Мега фен Аватара на Rabalka
    Бе живее се

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Толкова е неприятно, че почнеш ли веднъж, няма спиране.
    Welcome to the Jungle...

Боли, но въпреки това е нещо ново и е интересно, а дори започва да ти става и готино

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Толкова е неприятно, че почнеш ли веднъж, няма спиране.
    Мхм. Не разбирам какво го превъзнасяте тоя първи път все едно ще правите секс за първи път в живота си. Пфу. Ако харесваш човека, какво друго е от значение? Няма перфектен първи опит в секса, няма филми, пеперуди и тям подобни. Правите го така сложно и ужасно, че се чудя как съм го преживяла въобще някога.

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Цитирай Първоначално написано от wildone07 Виж мнението
    Момичета имам въпрос. Абе първият път много ли е гадно?

Знам че едни ги боли много, други не усещат, зависи..Но като изключим това, като по филмите ли е романтично, приятно и т.н. или просто нещо което трябва да мине за да стане по-хубаво?

Ии трябва ли момичето да прави нещо по-специално или просто да си стои и да се остави на момчето?
    Споделете малко опит, съвети.
    Много! Едни кървища, едни черва навън хвърчат....Страшно! По-добре недей!
    Вива канари...!!

Не е кой знае какво. Не е като по филмите романтично може и да не е получи много добре, но нищо особено.
    Нямаше логика,беше любов.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Мхм. Не разбирам какво го превъзнасяте тоя първи път все едно ще правите секс за първи път в живота си.
    Разби ме.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Мхм. Не разбирам какво го превъзнасяте тоя първи път все едно ще правите секс за първи път в живота си.
    Я пак

Да бе, от най-романтичното е. Прави се, за да минава. Веднъж хванеш ли му цаката, няма спиране :д

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Я пак
    Сарказъм, нищо повече.

rage_killer
    Guest
    "Първият път" е малко овър рейтед. Гледай да има достатъчно смазка, но това не важи само за 1вия път хаха :Д не е нещо изключително болезнено, но по-важното е да си готов за това защото все пак пускаш някой да влиза в тялото ти хахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си