.
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Threaded View

Проблем с тормоз. Искам да пусна жалба.

Здравейте , имам приятелка от 3 години . Тя живее в съседно село до моя град 10-12км. Почти всеки ден се виждаме. Обаче има едно келешче което като мина с колата или ме псува или ми показва среден пръст или подобни неща. Най - лесно е да го хвана да го набия, като се пребира сам към тях. Обаче след това нормално, че в чуждо село и керемидите бият и ще се съберат или ще ме чакат, или пък като си оставя колата някъде ще ми направят поразия. А и друго чух от приятели, че бил еплептик или нещо такова и може нещо да му стане. Но последния път чашата преля седеше по средата на пътя и аз като минах покрай него ми удари огледалото и бях на косъм да го сритам посред бял ден, но моята приятелка ме спря. Не знам комплекси ли избива какво е , това нещо никаква идея си нямам, никога не съм си говорил с него или да съм му направил, е така от само себе си, една вечер спряхме на центъра да пием вода и той се извика и ни напсува. От тогава се започна. Вече над 2 месеца го търпя. Решихме с моята приятелка да подадем жалба в полицията, но не знаем има ли смисъл от това, и те дали ще ни помогнат с нещо. И ако може да кажете как точно става пускането на жалба и за психически тормоз ли е ? Или как точно. И има ли вариант да ни изкарат нас като лъжци ?
    Последно редактирано от 1234554321 : 05-06-2014 на 14:50 Причина: Допълнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си