Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
Ей, мачо, ти боксьор ли си или си кикбоксьор? Аз самия се занимавам с такъв спорт и за мен е унижение да се дървя на някви стрийт нинджи, щото ми е, като да си играя на кофички в пясъка, ако трябва да ги приспивам. Изобщо не прави чест на хора, които се занимават със сериозни спортове да се дървят на хора под тяхното ниво. Трябва да са адски комплексарчета.

Тоя тип е с психически отклонения, даже и да го бие - все тая, даже и по-лошо може да стане.
Чакай малко, спри се. Първо не съм никакъв мачо (но все пак благодаря за комплимента) а съм написал нещата както аз ги виждам и пречупвам през моята призма. Не разбирам каква връзка има моя пост с това какъв съм аз или какъв спорт тренирам. Не, в момента не тренирам бойни спортове, вече само фитнес, преди съм тренирал муай тай, а преди това и малко бокс. Но не съм ги тренирал за да се бия по улиците безпричинно с хората, а за да се защитавам ефективно срещу такива лекета като това с което има проблем автора на темата. Имал съм проблеми с такива лекета навремето, и съм се замислял дали да не ги игнорирам и с игнорирането идват повече проблеми, унижения и съответно порастване самочувствието на лекето, но после в 1 момент спрях да се замислям дали няма да ги нараня нещо много тежко и нещата си дойдоха на местата, реших си проблемите и то сам. Пак казвам, бой му е майката, когато си го проси и заслужава човек. Никаква толерантност към такива боклуци. Има познавам такива спортисти, които още при първата му обида и ебавка ще са го нокаутирали, не мога да си представя да се държи с такова неуважение към тях...