- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с тормоз. Искам да пусна жалба.
Чакай малко, спри се. Първо не съм никакъв мачо (но все пак благодаря за комплимента) а съм написал нещата както аз ги виждам и пречупвам през моята призма. Не разбирам каква връзка има моя пост с това какъв съм аз или какъв спорт тренирам. Не, в момента не тренирам бойни спортове, вече само фитнес, преди съм тренирал муай тай, а преди това и малко бокс. Но не съм ги тренирал за да се бия по улиците безпричинно с хората, а за да се защитавам ефективно срещу такива лекета като това с което има проблем автора на темата. Имал съм проблеми с такива лекета навремето, и съм се замислял дали да не ги игнорирам и с игнорирането идват повече проблеми, унижения и съответно порастване самочувствието на лекето, но после в 1 момент спрях да се замислям дали няма да ги нараня нещо много тежко и нещата си дойдоха на местата, реших си проблемите и то сам. Пак казвам, бой му е майката, когато си го проси и заслужава човек. Никаква толерантност към такива боклуци. Има познавам такива спортисти, които още при първата му обида и ебавка ще са го нокаутирали, не мога да си представя да се държи с такова неуважение към тях...