Значи търся нови приятели. Няма значение на колко са,какви са само да не са кат другите "приятел съм ти" имаш ли пари,хаха имаш гадже ли?,абе я виж къф тел имам и си купих тел за 1200лв,оффф немога ще излизам с други приятели. Това за мен не са приятели търся стабилни приятели да мога да си споделям всичко с тях. Или ако е станало нещо да не мисля ако разбере, дали ще разбере и ще се смее?
А да забравих. Аз съм на 13години 7 клас хоби нямам. Нещо за мен? Ами не обичам да съм лъган по-добре ми кажи от колкото да лъжеш,
Не се бия в смисъл не се нервя гледам реално на нещата дори да е много зле не се нервя, Нямам строк режим. Някой кат ме повика излизам. Не си деля малкото истински приятели на добър по-добър най-добър според мен това не е редно всички са ми равни в очите ми сямо да не ме предават. Мога да прая бели смисъл и в такава компания съм бил както повечето я наричат лоша компания. Пак казвам няма значение,къф е, на колко е, с какво се занимава. Само да е приятел който мисли, че е да остави един коментар или на ЛС! Благодаря за оделеното внимание.